- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
hamılelık şüphesi
- Konu Sahibi userder0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #gebeliktesti #yerleşmekanaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi çizgi varda adetinize kaç gün var kanama çokmu geliyo damla damlamıEki Görüntüle 2785412 sizce gebelik varmı ?suanda pembe kanlı su geliyo yerlesmemı acaba acil
yaaa inşallaahh bende göruyorum ama sizlerede soruyım dedımve yerlesme kanaması kac gun suruyo bılen varmıBen gördüm inşallah vardır hayırlı uğurlu olsun
az peçeteye silince geliyorr ufak leke leke adet gunume daha 13 gün varVar gibi çizgi varda adetinize kaç gün var kanama çokmu geliyo damla damlamı
Hayırlı olsun diyelim o zaman bide kan verin isterseniz kesinleşmiş oluraz peçeteye silince geliyorr ufak leke leke adet gunume daha 13 gün var
Ben adete 3 gün kala kaset test yaptim ayni bu sekilde silik ciktii Aksamina kan verdim 4 haftalik hamileymisim Bence var gibiiiEki Görüntüle 2785412 sizce gebelik varmı ?suanda pembe kanlı su geliyo yerlesmemı acaba acil
evettt yaa çok saolunyarın gidicem ama çookk sabırsızımHayırlı olsun diyelim o zaman bide kan verin isterseniz kesinleşmiş olur
Ben adete 3 gün kala kaset test yaptim ayni bu sekilde silik ciktii Aksamina kan verdim 4 haftalik hamileymisim Bence var gibiii
yaa inşallah hayırlısı olsun bend çok heycanlıyım acabaa bu yerlesme kanaması kac gun sürüyo?Ben adete 3 gün kala kaset test yaptim ayni bu sekilde silik ciktii Aksamina kan verdim 4 haftalik hamileymisim Bence var gibiii
Bilmiyorum kii bende hic olmadiyaa inşallah hayırlısı olsun bend çok heycanlıyım acabaa bu yerlesme kanaması kac gun sürüyo?
gımm anladım tesekkürler yınedeBilmiyorum kii bende hic olmadi
Merhabalar sizinle aynı durumdayım . reglime 9 gün var çarşamba ve perşembe pembe lekelenmem oldu. Sizin başka belirtiniz var mı acaba ?Eki Görüntüle 2785412 sizce gebelik varmı ?suanda pembe kanlı su geliyo yerlesmemı acaba acil
lekem geçtı canım kahve gıbı sarımtrak akıntım geliyo senin? ve adetime son 7Merhabalar sizinle aynı durumdayım . reglime 9 gün var çarşamba ve perşembe pembe lekelenmem oldu. Sizin başka belirtiniz var mı acaba ?