Hamilelik şüphesi

Hamile olabilir miyim

• Gebelik

OY: 2 50,0%
  • Düşük ihtimali

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

14s14i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
35
2
Merhaba bende yaklaşık bir buçuk iki hafta önce ara ara kahverengi akıntı gelmeye başladı ve sonrasında kasıklarda kasılmalar karında sertleşme sık sık idrara çıkma ve uyku hali oluyordu akıntı 3-4 gün sürdü ara ara geliyordu akıntı bittikten sonra test yaptım ve ikinci cizgi biraz belli oldu ve 4 gün sonra tekrar test yaptım fakat test bozuktu sanırım 10 dk ya yakın bekledim hiç bir şey çıkmadı ikinci testi yaptıktan 1 gün sonra regli oldum ama daha önceki regli dönemlerinden biraz farklı akıntı biraz daha az ve ara ara karnım şişiyor göbek etrafi daha belirgin yatınca hangi tarafa yatarsam o tarafa toplanma oluyor yüz üstü yatınca karnıma bir şey batıyor yatamıyorum acaba hamile olabilir miyim

Belirtileri var ama bunu burdan sormak yerine kanda test yaptırın, yaptırın ki kendinize dikkat edesiniz :)

Belirtileri var ama bunu burdan sormak yerine kanda test yaptırın, yaptırın ki kendinize dikkat edesiniz :)
Teşekkür ederim
Bi yandan hamileysem mutlaka doktora gitmem gerekiyor çünkü kan uyuşmazlığı var bi yandan da virüsten dolayı çıkmaya endişeleniyorum

Kan testi yap

Haklısınız ama güvendiğiniz bir özel kurum vs olabilir, nitekim şuan gebeler var takibi zorunlu tedbirleriniz alın ve durumunuzu öğrenin :)

Batma şikayeti duymadım gebelikte ama herkes bir değil belki vardır bilenler yazar herhalde bende olmadı. Yani batma oldu ama yatınca değil. Rahim büyürken olurmuş.

Batma şikayeti duymadım gebelikte ama herkes bir değil belki vardır bilenler yazar herhalde bende olmadı. Yani batma oldu ama yatınca değil. Rahim büyürken olurmuş.
Peki teşekkür ederim bende batma sadece yüzüstü yatarsam oluyor

Merhaba bende gebelik belirtileri vardı ve test yaptım pozitif çıktı emin olmak için ilk testen 3 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı sonra 2 defa daha test yaptım 2 gün arayla yine negatif ama belirtiler hala var kasıklarda bazen aşırı ağrı batma oluyor zamanında adet oldum geçti sonrasında lekelenme oldu ama hala belirtiler var gebelik mi var düşük mü yapıyorum

Kasıklarda batma Ben de hiç duymadım..
Tuvaletin gelince yanma mı oluyor acaba o zaman mı batma oluyor.Idrar yollarında acayip yanma oluyor.Senin ki belki farklı belirtidir.Adet olanlarda da Hamilelik olabiliyor.En güzeli kan testi.Ben evde testler yaptım meraktan:))(Şeker falan) sonra 2 gün geçti gebelik testi aldım ve kan testi yaptırdim.Hepsi poztifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…