Hamilelik şüphesi

Aysnromr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
6
1
1
30
Merhaba arkadaşlar 1 haftayı geçti mide bulantılarım olmuştu hastaneye gidip test yaptırdım ama negatif çıktı ama adet zamanım 7 gun geçti hasta olmadım sancilarim var gun içerisinde çok uykum geliyor ve halsizlesiyorum beyaz koyu bir akintim var ama çok değil sizce hamile olabilirmiyim cevap yazarsanız çok sevinirim 😊

Mevsimsel ve ya strese bağlı gecikmelerde olabiliyor...
Ama inşallah sizin ki bebek gecikmesi olur...

Daha önce hiç böyle olmamıştı
Benim de hiç olmazdı ama geçen aylarda uzun olmasa da gecikmelerim oldu maalesef ki deli gibi de umutlandım o yüzden ama canım inş hamilesindir biraz daha bekle bakalım

Benim de hiç olmazdı ama geçen aylarda uzun olmasa da gecikmelerim oldu maalesef ki deli gibi de umutlandım o yüzden ama canım inş hamilesindir biraz daha bekle bakalım
Amin canım inşallah daha önce benimde gecikmelerin oldu ama böyle agrım olmamıştı ilk defa böyle oldu

Mrb arkadaslar ben 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz kısmet olmadı Bi türlü her ay adetim 6 gün sürüyor bu ay ilk iki gün iyi geldi 3 gün tam kesildi 4 gün peçeteyle sildiğimde kahverengi geliyordu 5 günde öyle kahverengi geldi adet dönemim bitti ama sağ kasiğim hemen hemen her gün ağrıyor bazen karnımada ağrı giriyor sanki bidaha adet olcakmiş gibi acaba üstüne görme değil mi hem bu ay adetim çok farklı oldu hemde bittikten sonra kasık ağrım karın ağrısı var neden olabilir acaba

Back
X