2 hafta var dahaBenim de ilk belirtim aşırı tiksinme ve mide bulantısı olmuştu. Ama peynirimsi akıntı enfeksiyon, mantar gibi şeyden kaynaklanabilir. Benim düz beyaz akıntıydı. Regle kaç gün var?
Kasıklardaki ağrı git gide artıyoGebelik olabilir testi tekrarlayabilirsin 4 5 gün sonra
2 hafta çok uzun bir süre. Gebelik olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon kapmış olabilirsiniz2 hafta var daha
Nasip diyelim o zamn2 hafta çok uzun bir süre. Gebelik olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon kapmış olabilirsiniz
Ama şuan yumurtlama dönemlerinde de olabilirsiniz kuzumNasip diyelim o zamn
Takviminden kontrol sagliyorum yumurtlama donemi gebelik ihtimali yuksek donemindeyimAma şuan yumurtlama dönemlerinde de olabilirsiniz kuzum
Şu sn ilişki yaşarsanız olma ihtimali yüksekTakviminden kontrol sagliyorum yumurtlama donemi gebelik ihtimali yuksek donemindeyim
Evet bu zamanları değerlendirin mutlakaTakviminden kontrol sagliyorum yumurtlama donemi gebelik ihtimali yuksek donemindeyim
Ooo sen daha yumurtlama dönemindesiiin. Bugünleri gün aşırı değerlendirin2 hafta var daha
Daha da yükselmez sanmamKızlar ben de bir şey soracağım benim bugün reglim sekiz gün gecikti sabah idrar testi yaptım negatifti sonra kan verdim bugün beta değerim <1.20 çıktı sizce biraz daha beklemeli miyim yükselir mi ?
Yaaa geçen böyle bir şey yaşamıştım 15 gün gecikmişti doktora gitmiştim yine yoktu bütün testler yapıldı bir problem gözükmedi ama neden geciktim bilmiyorum sonra söktürücü verdi doktor onu içtim bu ayda böyle bir şey yaşıyorum geçen ayda gebe olduğumu hissetmiştim ama bu ay içmeyeceğim ilaç biraz daha bekleyeceğim umarım yükselirDaha da yükselmez sanmam
içiniz rahat edecekse bekleyin ama bu saatten sonra yükselmesi çok zorYaaa geçen böyle bir şey yaşamıştım 15 gün gecikmişti doktora gitmiştim yine yoktu bütün testler yapıldı bir problem gözükmedi ama neden geciktim bilmiyorum sonra söktürücü verdi doktor onu içtim bu ayda böyle bir şey yaşıyorum geçen ayda gebe olduğumu hissetmiştim ama bu ay içmeyeceğim ilaç biraz daha bekleyeceğim umarım yükselir
B
içiniz rahat edecekse bekleyin ama bu saatten sonra yükselmesi çok zorben 5 gün gecikmede 1000> beta gördüm o yüzden diyorum hadi geç döllenme olsa en azında az da olsa pozitif olurdu diye düşünüyorum
Şimdi sekiz gün gecikmiş oluyor değil mi böyle durumda
Evet öyle oluyorŞimdi sekiz gün gecikmiş oluyor değil mi böyle durumda
Teşekkür ederim umarım yükselme ihtimali olurEvet öyle oluyor