hamilelik sonrası senrum

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
41
kızlar dün sabah kızkardeşim dogum yaptı :emir_bebek:çok şiin bir kızımız oldu öykümüz geldi..kardeşimin hafif hafif suyu gelmeye başladıgı ve belden agrıları gelmeye başladıgı için doktora gitti ve hastaneye aldılar açılma olmadıgı için suni sancı verdiler gece suni sancıdan çok sancı çekti sabah dogum sancısı geldi ve dogum yaptı dogumdan hemen sonra kendine geldi normal dogum oldugu için herkesle güzel güzel konuştu dikişide 4 tane oldugu için kendini çok ii hissediyordu yanına çok gelen oldu heycandanmı bilmioruz birdedoktoru olacak kişi yanına gelmemiş normal dogum yapçak die sezeryan olursa para alcak ya ben ona sezaryan yapalım dedim demiş ve gelmemiş onu çok takmış kafaya sürekli doktoru sormuş dogumdanyaklaşık 5 saat sonra kriz geçirdi kasılma ve çenesinde kayma oldu tansiyon problemi falan hiç yoktu ama 28 e çıktı tansiyonu hemen müdahele edildi kendine geldi ama krizden 1 dak.önce beni tanımadı bebek kucagında oldugu halde bebegimi verin demeye başladı.normal dogum yaptıgı için bu saabah çıkaracaktık ama çıkartamadık işte pazartesiye kadar orda. şimdi çok ii allaha şükür ama çok korktuk sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim başına böyle bişey gelen oldumu dahaa sonra tekrarladı mı sizinkiler...

canım ılk defa duydum boyle bırseyı.ama hamılelık sendromu degıl yanı bu.dogum yapmıs.belkı zor dogum olması;yorgun olması;sınırlenının yıpranması nedenıyle boyle bırkerelık bır seyler yasamıs olabılırsınız.doktorunda tavrına uzulmus olabılır.hepsı bırlesınce o gunku dogum stresıyle falan sınırler gerlıp kasılmalar olmustur.ordakı doktorlar bırsey demedımı canım?psıkıyatrı bolumunden falan yardım ıstemedılermı?
bu arada allah bagıslasın canım.analı babalı buyutsunler bebeklerını.

saol canım amin.canım psikaatr falan herkes geldi doktorlarda sitres mutluluk hepsi bir arada oldugu için tansiyonunun çıkmasına bagladı ama çok korktuk ve tekrarlamasından korkuyorum yayaşayan varsa yardımcı olurlar herhalde

ay çok şükür canım öykünüz hayırlı olsun kızkardeşininde inş bi daha tekrarlamaz ilk defa böyle bişiy duydum ama drlar herhalde en doğrusunu demiş stres ve mutlulukltan olmuş olabilir,inş hiç bişiycikde olmaz daha içinizi ferah tututn

canım çok çok geçmiş olsun..doğumdan sonra kaybedilen kanama ne kadar serumda takılsa insanda bi uyuşukluk yapıyor..tansiyon yaşadığı o zor acı ve mutluluk hepsinin karışımı kardeşine bunu yaşatmış olabilir bence..bide suni sancı gerçekten çok zor insanın gözünün önünü karatıyor..dünyasını allak bullak ediyor..

X