• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sonrası kalıcı olarak tiksinti yaratan kokular

Zeyzeysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
2
0
1
27
Hanımlar merhaba. Yakın zamanda bir gebelik yaşadım ama 5. Haftada kürtaj ile sonlandı. Ve kürtaj işleminden 2 hafta öncesinde yediğim, içtiğim her şeyden aynı acı tadı alıyordum. Kokladığım her şey mide bulantısı yapıyordu. Kürtaj sonrası doktor bu durumun zamanla geçeceğini söyledi ama 1 ay geçmesine rağmen tat duyumda hala bozukluk var. Yani yediğim bir çok şeyden tiksiniyorum. Koku duyum da neredeyse hiç düzelme olmadı. Çok nadir kokuları ayırıyorum, onun dışında her şey aynı şekilde ve iğrenç kokuyor bana 🤦🏻‍♀️ gebelik sonlandı o konuda bir sorun yok. Ve corona olmadığımı da biliyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Olduysa ne zaman düzelir? Yoksa hep böyle mi kalacak? Bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim. 🙏🏻

Hep böyle kalmaz tabiki merak etmeyin henüz 1 ay olmuş hormonlarınız düzelicek sonuçta hamileydiniz vucudunuz bebeğe hazırlık yaparken şu an daha farklı şeyler yaşamışsınız bu yüzden bence normal endişe etmeyin

Hep böyle kalmaz tabiki merak etmeyin henüz 1 ay olmuş hormonlarınız düzelicek sonuçta hamileydiniz vucudunuz bebeğe hazırlık yaparken şu an daha farklı şeyler yaşamışsınız bu yüzden bence normal endişe etmeyin
Umarım dediğin gibi geçici bir durumdur ve düzelir zamanla. Böyle kalacak diye korkuyorum çünkü. Teşekkür ederim cevapladığın için. 🙏🏻

Back