• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik sivilceler ve ciltte lekeler???

bendede 6. haftadan sonra cildimde aşırı derece sivilcelenme, kızarıklık, döküntü var. şu an 12 haftanın içindeyim git gide artıyor. piskolojimi çok etkiledi insan içine çıkamaz oldum bide çalışıyorum herkes sanki bana bakıyormuş gibi geliyor. kaç cilt doktoruna gittim hiç çare yok ürün kullandıkça daha beter oldu. acaba geçermi die düşünüyorum ama sanki hiç geçmiyecek gibi. geçer mi sizce :(

ben de var canım
ne yapalım oğumdan sonra gecermiş
ömür boyu doğum lekesi kalanlar var
en azından öyle derdim yok deyip avunuyorum

valla bir an önce doğmasını istiyorum. hamilelik benim için hiç kolay olmadı hastanede 5 gün tedavi gördüm cildim bozuldu doktorumda beni her gördüğünde bir çare aramaya çalışıyor cildim için ama fayda yok artık doğuma kadar beklicez daha 6 ay var...

benimde ilk aylarımda yüzümü sürekli sivilce basıyordu sanki adet olucakmışım gibi ağız kenarlarım pul pul olup yara oldu bi türlü geçmiyordu 6.aya doğru toparlanmaya başladı cildim ama bu sefer de burnumun içinde yarıklar oluştu sürekli kanıyor kabuk bağlıyor

allah herkese acil şifalar versin kadınların cildi okadar çok önemlidirki. ben çok kafaya taktım ama bir yandanda üzülmeyim bebek var diyorum ama ne yapayım cilt bu halde dışarı çıkamaz hale geliyor insan. allah bir an evvel bebekleri sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin...

ben de dertliyim malesef,3. aydan sonra geçer dediler,bi umutla sürenin dolmasını beklerdim,tam geçiyor gibi oldu 4. aydan sonra yine patladı,sinirlerim çok bozuluyor.üstelik etrafımda gördüğüm bütün hamilelerin cildi pırıl pırıl,onlara bakıp üzülüyorum herkes de sorup duruyor niye böyle oldu diye..dr doğumdan sonra geçer dedi bakalım artık bi umut doğumu bekliyorum.

cildi bozulanlar kız geliyo gözünüz aydın :)))) kız annenin güzelliğini çalar derler.bakalım doğru mu.sağlıklı olsunlar da o sivilceler geçiyo bi süre sonra.temizlemek ve nemlendirici sürmekten başka yapacak bişi yok.belki doktora danışarak bi cilt bakımı yaptırılabilir.

alakası yok.. halk arasında söylenti sadece...benim kızımda maşallah yüzümde hiç leke yani hamileleik maskesi oluşmamıştı herkes; başta annem oğlan demişti..ama nur topu gibi bir kız çıktı:9:

bencede alakası yok bende 8 aylık hamileyim ve cildim çok bozuldu sivilceler azdı yüzüme sis düştü bebeğim erkek olacak allah nasip ederse onlar sadece söylenti :)

merhaba hanimlar benim hamilelgim boyunca ne sivilcem nede lekelerim olmadi cok sukur.hatta cok guzellesmisdim esim oyle soyluyodu:nazar:

sivilce nasil gecer bilmiyorum ama 2-3 gun once prof.dr ibrahim adnan saracoglundan duydum nar suyu icilirse hamileyken cildde lekelenme cok olurmus hatta baska sebeplerden dolayida nar suyunu cook dikkatli tuketmet gerekiyomus hamilelikde.

birde baska bir tvden duydumki cild lekelrini ve dogum lekelerine limon surulunce zamnla geciyomus o lekeler ama hamileyken yapmayin ne olur ne olmaz .

7 haftalık hamileyim kızlar yaklaşık 3 gündür yüzümün sağ tarafında isilik gibi sivilceler çıktı heryerdeler... çenemde alnımda sag yanagım heryer sivilce dolu.
aynı zamanda yüzümde ve gözümde yanmalarda var. çarşamba gübü düktor randevum var. doktorumuza danışıcam ama çok yanıyor. öneriniz varmı ? ve normal bir durum mu bu kadarçabuk olması ?
alerjimi ne anlamadım ?

Son düzenleme:

selam...
23 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse oğlum olacak.yaklaşık 6-7 haftadır cildimde sivilce gibi kızarıklar var özellikle sağ tarafta çok çirkin görünüyor bu durumla karşılaşmış olanların bir önerisi olan var mı?daha önce sivilce sorunum olmamıştı elbette hamilelik çok farklı bir durum ama elimde değil bazen çevreden de duyunca canım sıkılıyor :43:

Son düzenleme:
Back
X