Cevapla tıklayınca dosya yükle yazıyor ya oradan canım resim seçip yüklüyor sun bazen dosya büyük diyor onun için resmi önceden kirp biraz öyle yüklenirTelefondan nasil resim yukleniyor?
Testin resmini atsan daha iyi yorum yapar arkadaşlar :))
Canim
Bu internetten aldigim rezim. Ustten 2.ciye cok benziyor ciplak gozle baktigimda. 2side pembe belli yani. Esim de yaptigim onceki testlerden artik aliskin amma bu sefer o da dedi bunlarin 2si de belli diye.Canim
Üzgünüm ama hamile degilsin almanyada sin sanirim bu testelrri bende kullanmistim bu testler hep böyle görünüyor ben ikinci cikan bi cizgi degil gölge görüyorum
Insallah hayirlisi bakalim. Baya saatlerce suphede kaldim ben ve 1 haftadir usutme mi yoksa belirti mi bilemedigim seyler vardi. Simdi bu da boyle olunca artik ben inandim sahsenHamile de olabilirsin olmayada bilirsin en iyisi sen kan vericegin gune kadar dikkat et agir kaldirma kendini yorma yukariya uzanma egilme kan verdiginde insallah pozitif olur sonuc simdiden hayirlisi olsun cnm
Canim
Üzgünüm ama hamile degilsin almanyada sin sanirim bu testelrri bende kullanmistim bu testler hep böyle görünüyor ben ikinci cikan bi cizgi degil gölge görüyorum
Ozel hastanede herhangi hir saatte yaparsaniz yaptirin ayni gun verilio hatta 2 saat icinde falan
Devlette sabah verirsen ogleden sonra cikio ogleden sonra verirsen ertesi gun cikio cnm
Cnm o testin kendi kontrol cizgiside olabilir bence en iyisi kan testi
Tamam. Bn zaten artik biraz umidi kestim. Haftaya kadar bi bekliyeyimCnm o testin kendi kontrol cizgiside olabilir bence en iyisi kan testi
Bugun en son reglimden sadece 13 gun gecti ve normalde 21 gun sayiyorum pembemsi kanama geldi.Ben baya test yapmıştım bulundugum ülkede çubuk seklinde bardağa batırılan test vardı hamile kalmadan önce can skntısına bakıyordum hep ama hiçbir zaman çift ciddi oldugunu görmedim yani
Canım o yaptıgın test icin erken daha ben öyle test yapmıstım adet geciktikten sonra ama bucuk seklinde test bulabilirsen onda daha erken cıkıyor benim öyle olmustu hafif silik ciddi cıkmıstıBugun en son reglimden sadece 13 gun gecti ve normalde 21 gun sayiyorum pembemsi kanama geldi.
Baya paranoya yapiyorum ama tatilden zevk alamiyorum nedir acaba. Nerden anlayabilirim yerlesme kanamasi olup olmadigini?
Canım o yaptıgın test icin erken daha ben öyle test yapmıstım adet geciktikten sonra ama bucuk seklinde test bulabilirsen onda daha erken cıkıyor benim öyle olmustu hafif silik ciddi cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?