testi tekrarlayın, ilk 3 dakikada ikinci çizgi çıkması lazım bekleyince her test 2. çizgiyi gösteriyor.
yoo, varsa hemen çıkar zaten, 3 saat tutamazsınız zaten :))Test yapmak icin 3 saat gibi bir sure idrarimi tutmus olmam gerekiyor diye duymustum dogru mu?
Benim testlerimde hiç çıkmadı şimdiye kadar 2. Çizgi gölgesi bile olmadıtesti tekrarlayın, ilk 3 dakikada ikinci çizgi çıkması lazım bekleyince her test 2. çizgiyi gösteriyor.
markadan farkediyor heralde, benim yaptığım negatifler ertesi gün pozitife dönüyordu.Benim testlerimde hiç çıkmadı şimdiye kadar 2. Çizgi gölgesi bile olmadı
2.ci test de de cizgi var acik pembeyoo, varsa hemen çıkar zaten, 3 saat tutamazsınız zaten :))
ozaman hamilesin, gözün aydın :)2.ci test de de cizgi var acik pembe
ilk 5 dakikadan sonra çıkan ikinci çizgileri dikkate almayın gebelik testinde de yazar zaten. Sabah yapılan idrarla daha iyi sonuç alınıyor.
gebelik testleri çok pahalı değil zaten normal bir ürüne max 4 tl verirsin. Birde adetine 6 gün varmış adet gecikmeden gebelik testleri pek sonuç vermezTest zaten bulabildigim en ucuz markaydi ve ilk 3 dakka zaten butun test koyu pembe anca kagit beyaza donustu ve sonra 1 cok belli 1 tane de acik pembe cizgi kaldi
Burda 1 tanesi en ucuz 15 tl den basliyor ki benim su andaki aldigim. Normalde 11€ dan itibaren yani 30 tl veya ustugebelik testleri çok pahalı değil zaten normal bir ürüne max 4 tl verirsin. Birde adetine 6 gün varmış adet gecikmeden gebelik testleri pek sonuç vermez
hamileliğin erken dönemlerinde o çizgi çok açık renk oluyor. Test çubuğunu bi kenara bırakınca sonradan koyulasıyor. hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yeniden yaptıgınızda daha kısa sürede beliriyor. ben de öyle oldu :)
Yeni bebek sahibi olan en yakin arkadasim da aynisini soyledi. Bi kac gun sonra yaptigim testte daha cok belirgin olacagini. Insallah bu gece Antalyaya ucuyoruz artik arefe gunu memlekette kan aldiririm
Testin resmini atsan daha iyi yorum yapar arkadaşlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?