Hamilelik sendromu..

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
1 haftadir kasik agrisi ve bir takim akintilar cekiyordum ve gecen hafta agir hasta oldugum icin kesin soguktandir diye dusundum hep. Dun gece de elime gecen bir hamilelik testini yaptim ve 2 dakka gecmeden sirf 1,ci cizgiyi gordugum icin kenara koydum. Sabah kalktigimda bazir 2.ci pembe cizgiyi gordum.
diger adetim uzerinden 12 gun gecti ve yeni adetime 6 gun var. bu gece tatil icin yola cikiyorum ve simdi bu hep aklimda takili olacak. ne yapayim?
bir yandan da acaba demem hep sundan. her ay reglime gunler kala ayni mod a giriyorum malesef.

ilk 5 dakikadan sonra çıkan ikinci çizgileri dikkate almayın gebelik testinde de yazar zaten. Sabah yapılan idrarla daha iyi sonuç alınıyor.

ilk 5 dakikadan sonra çıkan ikinci çizgileri dikkate almayın gebelik testinde de yazar zaten. Sabah yapılan idrarla daha iyi sonuç alınıyor.

Test zaten bulabildigim en ucuz markaydi ve ilk 3 dakka zaten butun test koyu pembe anca kagit beyaza donustu ve sonra 1 cok belli 1 tane de acik pembe cizgi kaldi

Test zaten bulabildigim en ucuz markaydi ve ilk 3 dakka zaten butun test koyu pembe anca kagit beyaza donustu ve sonra 1 cok belli 1 tane de acik pembe cizgi kaldi
gebelik testleri çok pahalı değil zaten normal bir ürüne max 4 tl verirsin. Birde adetine 6 gün varmış adet gecikmeden gebelik testleri pek sonuç vermez

gebelik testleri çok pahalı değil zaten normal bir ürüne max 4 tl verirsin. Birde adetine 6 gün varmış adet gecikmeden gebelik testleri pek sonuç vermez
Burda 1 tanesi en ucuz 15 tl den basliyor ki benim su andaki aldigim. Normalde 11€ dan itibaren yani 30 tl veya ustu

Ben hamile olduğumu sabah kalkarkalmaz taptığım idrar terstindennanladım yani sabah yapılan testin asla yanılma payı toktur kesinlikle testi yapmak istediğiniz Zaman'da önemli test yapacaksanız 4 saat evvelinden su içmemeniz gerekmektedir ve ben regl olacağım gün test yaptım ve ilk o Zaman çift çizgiyi gördüm bunuda unutmamanız gerekiyor

hamileliğin erken dönemlerinde o çizgi çok açık renk oluyor. Test çubuğunu bi kenara bırakınca sonradan koyulasıyor. hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yeniden yaptıgınızda daha kısa sürede beliriyor. ben de öyle oldu :)

Testin resmini atsan daha iyi yorum yapar arkadaşlar :))

Yeni bebek sahibi olan en yakin arkadasim da aynisini soyledi. Bi kac gun sonra yaptigim testte daha cok belirgin olacagini. Insallah bu gece Antalyaya ucuyoruz artik arefe gunu memlekette kan aldiririm

hadi bakalım :) iyi tatiller.
Yeni bebek sahibi olan en yakin arkadasim da aynisini soyledi. Bi kac gun sonra yaptigim testte daha cok belirgin olacagini. Insallah bu gece Antalyaya ucuyoruz artik arefe gunu memlekette kan aldiririm

Ne güzel bir tatil başlangıcı olmuş hamilesin bence tatlım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…