• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sırasında beslenme

cerenimo75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
18
10
3
30
Merhaba kızlar,
11 haftalık gebeyim ve birinci trimester benim için biraz zor geçiyor. İştahsızlık ve kilo kaybı yaşadım. Herhangi bir aşerme durumum da yok. Bebeğimin beslenme durumu konusunda tedirginim, mide bulantısı oluşturmayacak yemekler veya atıştırmalıklar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler 🪻

Merhaba kızlar,
11 haftalık gebeyim ve birinci trimester benim için biraz zor geçiyor. İştahsızlık ve kilo kaybı yaşadım. Herhangi bir aşerme durumum da yok. Bebeğimin beslenme durumu konusunda tedirginim, mide bulantısı oluşturmayacak yemekler veya atıştırmalıklar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler 🪻
Merhaba. Ben 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadım.. hele İlk 3 ay zaten hiçbir şey yiyemedim diyebilirim endişelenme mide bulantısı çok normal bir şey Bebeğimin gelişimine de herhangi bir zararı olmadı Tabii bir şeyler yemeye çalışıyordum patates haşlaması olsun lapa olsun su içmeye çalış sonradan biraz azalıyor Ben 9 ay boyunca hiç durmadan kusuyordum öyle düşün ne yesem çıkarıyordum bebek zaten son aylarda daha fazla kilo almaya başlıyor muz yemeye çalış muz da bebeğe çok kilo aldırıyor ama Endişelenme Sen bir şeyleri çok az yiyorsun diye bebeğinin gelişimine olumsuz bir etkisi olmaz En fazla senin vitaminlerin düşer Öyle bir şey olursa da doktoruna danışıp vitamin desteği alırsın.. Sağlıkla kucağına al inşallah :)

Back