Hamilelik riskim hala var mı? Yardım! ^.^

lokumcanavari

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
3
0
6
34
Eskişehir
Merhabalar..
Sözlümle 22şubatta aynı gün içinde iki kere ilişkiye girdim. İlk ilişkiye girdiğimizde içime boşalıp boşalmadığını tam anlayamadık. Yine de eczaneye gidip "norlevo" ertesi gün hapını aldım. Fakat hemen kullanmadım. Hapa olan güvenimden dolayı gece ilişkiye girdiğimizde ise; risk almak istediğimi söyledim ve böyle bir risk aldım. İlişkiden 1 saat bile gecmeden aldıgım hapı kullandım. (içinden çıkan iki tableti de, aynı anda) yazılanlar gibi kusma tarzı birsey olmadı. Fakat riske atmamak için yanıma bir kutu daha norlevo ertesi gün hapını almıştım, içmedim.
Yine de kafamda çok soru işareti var. Etkisini göstermeme gibi birsey söz konusu olabilir mi? 20-21 şubat gibi reglim bitmişti. ve ilk defa ertesi gün hapı kullandım. Yardım ederseniz çok sevinirim :)

evet hamilesin kesin kesin

Tekrar merhaba...
Sevgilim yazmış ancak ben düzeltme gereği duydum.Sevgilim ile ilişkiye girdim ve spermimin bir kısmı sanırsam içine geldi.Seviştikten sonra oldu mu olmadı mı diye konuşurken hap almaya karar verdik.Ardından tekrar bir kaç saat sonra ilişkiye girdik ve ondan sadece yarım saat veya yirmi dakika sonra hapları içti.Herhangi bir kusma veya kanama olmamış.Sadece mide bulantısı olduğunu söyledi.Bende ilaç etkisini gösteriyor dedim.Ancak hala içimizde bir korku var.Okuduğumuza göre ne kadar çabuk alınırsa o kadar etkili oluyormuş.Sanırım %95 gibi bir şansımız var.Ancak dediğim gibi hala korkuyoruz.Adetin geçikmesi veya 4-5 hafta sonra oluşabilicek bir belirtilerde doktora gitmeye düşünüyoruz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben ve erkek arkadasım size gereken bilgiyi yukarıda vermiştik. adetim bittikten bir gün sonra ilişkiye girdik ve hapı o gün kullandım. hapı kullandıktan 5 gün sonra kanamam olmaya başladı. (adetin ilk ve son günlerindeki gibi daha koyu renk ve kıvamda) onun dışında birsey yok. Yine de bir doktora görünmek dogru olur diye düşünüyorum. 1 hafta oldu bugün, doktora gitmek için erken mi? gitmeli miyim? Hala bir hamilelik riskim var mıdır?
Cevaplarsanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…