Hamilelik riski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2468r

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
132
14
13
Merhaba üç ay önce sevgilimle korumasız sürtünme gibi bir sey yaşadık ikimizde daha önce hiç ilişkiye girmedik ve sadece sürtünme oldu belki biraz girme olasılığı vardır yada şans eseri bosalma denk gelmiştir diye zevk suyundan korktuğumuz icin 8 saat sonra falan da ertes72 kullandım suan 3 kere regl olmus bulunmaktayım hepsi de parçalı parçalı ilk günler yogun diger günler normal ve birkac gün gecikmeyle oldu normalde de adet düzeni olan biri değilim zaten 5-6 gün sürdü hepsi de bu ay normal rutin kan testi yaptırdım bir sey çıkmadı (gebelik testi degil) ayrıca ultrasonla karaciğer ve böbreklerime de baktırdım karnımda bi şişlik göbek değilimin altında bi şişlik var ve inmiyo stresten oldugunu düsünüyorum yada kilo da almıs olabilirim bilmiyorum akıntı da oluyo suan bi bebeğe hazır değilim sizce hamilelik mi yoksa stresten mi oluyor

Yasının cok küçük oldugnu düşünüyorum. Lütfen bazı seyler için acele etme. Ardında duramayacagın işlere kalkışma. Ülkemize maalesef erkekler yoluna bakar gıder kızlar yaşadıkları stresle baş başa kalır.Kesinlikle hamile degılsın rahatla. Konu acıp durma. Ella hormonları alt üst eden bi ilactır korunma yöntemi degıl acil durum kitidir.Evet sevişmek cok heyecanlı tadı tamakta kalan bir lezzet ama hem vaktinde hem de gereken sorumlulugu üstlenecek yaşta güzeldir.Öpüyorum seni sıkma canını. Cogumuz gectık bu yollardan

Ayni konuyu 100 kere acmana gerek yok. Gelen cevaplar degismicekFarklı
Ayni konuyu 100 kere acmana gerek yok. Gelen cevaplar degismicek
Farklı
Yorumunuz ve anlamanız
yorumunuz icin cok tesekkur ederim evet bu konu hakkında bilgim yok sizin gibi anlayışlı birinin bana bunları demesi cok güzel sadece emin olmak ve rahatlamak istedim tekrar teşekkür ederim iyi günler

2 2468r lütfen defalarca aynı içerikli konular açmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…