- 20 Temmuz 2020
- 29
- 6
- 1
- Konu Sahibi lavantaatarlasi
-
Biraz paranoyak biri oldugum için fazlasıyla gergin ve mutsuzum. Çok karışık hayatlarımız var ve bir bebeği karşılayacak konumda değiliz. Ama bir bebeğe kıyacak insanlar da değiliz bu yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacim var, yardımcı olursanız sevinirim
Adet tarihiniz geçtimi ??eğer böyle bi durum varsa evlenin nisanlinla siz bütün kalbinizle el birliği verdinizde bence çok mutlu olabilirsiniz durumunuz ne bilemem ama insanlar bi çocukları olsun diye gece gündüz uğraşıyorlar tüp bebek yaptıranlar vsBiraz paranoyak biri oldugum için fazlasıyla gergin ve mutsuzum. Çok karışık hayatlarımız var ve bir bebeği karşılayacak konumda değiliz. Ama bir bebeğe kıyacak insanlar da değiliz bu yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacim var, yardımcı olursanız sevinirim
Adet günüme en fazla 12-13 var sanırsam dedigim gibi kayıyor birer ikişer gün. Ben de çok isterdim inanın ancak şu anda böyle bir durumu karşlayacak gelirimiz yok, yeni iş bulabildi evimiz vs yok.. Ben çalışamıyorum şu anda... Umarım gebe değilimdir. Çünkü hep bebeğim olsun istedim ancak bu şekilde değil...
Adet tarihiniz geçtimi ??eğer böyle bi durum varsa evlenin nisanlinla siz bütün kalbinizle el birliği verdinizde bence çok mutlu olabilirsiniz durumunuz ne bilemem ama insanlar bi çocukları olsun diye gece gündüz uğraşıyorlar tüp bebek yaptıranlar vs
Katılıyorum sizeKorunmadan neden birlikte oluyorsunuz anlamıyorum. Neden bu stresi çekiyorsunuz?
Haklısınız korunduk ama hepsinde değil.Korunmadan neden birlikte oluyorsunuz anlamıyorum. Neden bu stresi çekiyorsunuz?
Umarım değilisinizdir ozmanAdet günüme en fazla 12-13 var sanırsam dedigim gibi kayıyor birer ikişer gün. Ben de çok isterdim inanın ancak şu anda böyle bir durumu karşlayacak gelirimiz yok, yeni iş bulabildi evimiz vs yok.. Ben çalışamıyorum şu anda... Umarım gebe değilimdir. Çünkü hep bebeğim olsun istedim ancak bu şekilde değil...
Böyle bir ihtimal çok var mı onu da bilmiyorum ama , umarımUmarım değilisinizdir ozman
Haklısınız, adet günüme ortalama 12-13 gün var o yüzden gebelik testi yaptırmam net olur mu bilmiyorum.Bir korunma yöntemi planlasanız iyi olur. Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil, tecavüze uğramış kadınlar istenmeyen gebelikler yaşamasın diye üretilmiş bir hap. Bu hapı çok acil durumlarda kullanmalısınız, prezervatifin yırtılması vs. gibi ve yılda maksimum 2 kez, 6 ay aralık bırakarak kullanmalısınız. Yoksa metabolizmanızı mahvederek bedeninizde hamile kalmaktan daha ciddi problemler oluşmasına yol açarsınız.
Stresten kurtulmak için bir an evvel bir kan verip gebelik testi yaptırın ve gebe değilseniz bir kadın doğum uzmanı ile görüşerek uygun bir korunma yöntemi belirleyin kendinize. Bu yaptığınız resmen ateşle oynamak.
Ben evliyim yeni yeni istemeye başladım hala bile bi acaba diyorum. Yapmayın size daha da kötü sorumluluk. İnşallah değilsindir Rabbım vaktinde istediğinde versinHaklısınız korunduk ama hepsinde değil.
Hanımefendi bir sıkıntımı yazmışım moralim kötü olduğu için. Buna bu şekilde sert cevap yazmayı kendinizde hak mı görüyorsunuz ? Uzaya gitmekle bunun ne alakası var ? Ayrıca kendisinin haberi var. teşekkür ederim.Uzaya gidenlere bu yüzden aşağıdan bakıyoruz ,yok arkadaş bu millet akıllanmayacak... yıldızlara çıkmak iş değil bi korunmayı becerememek acı...nişanlına hamileyim diyin ,teleskopla gözlem yapın...uçar mı yoksa kaçar mı..? Neden bu stresi yaşıyorsunuz...
Benimde pek bi tecrübem yok bu konuda ben bi yıldır evliyim bi bebeğim olsun çok istiyorumBöyle bir ihtimal çok var mı onu da bilmiyorum ama , umarım
Ihtimal var ama yüksek bi ihtimal değildir adet döneminize daha çok var yinede bi kan testi yaptırmanızı öneririmBöyle bir ihtimal çok var mı onu da bilmiyorum ama , umarım
haklısınız ççok teşekkür ederim. Umarım hepimize istediğimizde verirBen evliyim yeni yeni istemeye başladım hala bile bi acaba diyorum. Yapmayın size daha da kötü sorumluluk. İnşallah değilsindir Rabbım vaktinde istediğinde versin
Umarım sizinki dilediğiniz tez vakitte olur :)Benimde pek bi tecrübem yok bu konuda ben bi yıldır evliyim bi bebeğim olsun çok istiyorum
Ihtimal var ama yüksek bi ihtimal değildir adet döneminize daha çok var yinede bi kan testi yaptırmanızı öneririm
Haklısınız, adet günüme ortalama 12-13 gün var o yüzden gebelik testi yaptırmam net olur mu bilmiyorum.
Amin inşallahBen evliyim yeni yeni istemeye başladım hala bile bi acaba diyorum. Yapmayın size daha da kötü sorumluluk. İnşallah değilsindir Rabbım vaktinde istediğinde versin
Inşallah sağol olun aynen öyle yapın adet regl döneminizin geçmesini bekleyin ☺Umarım sizinki dilediğiniz tez vakitte olur :)
Kan testini şimdi yaptırmam net bir sonuç vermez diye düşünüyorum, 2 gün geçti durumdan ve de reglime çok var gecikmeyi beklemem daha sağlıklı değil mi ?
Öyleyse 1 hafta sonra mı baktırmalıyım emin olamadım. Nereden baktırmamı önerirsiniz sağlık ocağı mı yoksa özel mi?İdrarda değil ama kanda döneminize 5-6 gün kala çıkar muhtemelen. Gebelik yoksa da stresle daha da geciktirip kısır döngüye gireceksiniz çünkü. Birkaç gün sonra baktırmanızı öneririm. Negatif çıkar ve buna rağmen gecikirseniz tekrar test yaptırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?