- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Amin Zor tabii ama önemli olan Rabbim dermansız dert vermesin. Buna da şükürCok zor olmalı , Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Zor tabii ama önemli olan Rabbim dermansız dert vermesin. Buna da şükürCok zor olmalı , Rabbim bir daha yaşatmasın bu son olsun
Gönlündeki hayırlı olan olsun, hayırlı olan gönlüne düşsün inşallahHaklısın canim.. bakayim artık hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol canımGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsunAmiinn. Gerçi 4 yıl sonrasında ikinci kez oldum aynı ameliyatı :)
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Kesin doğru sonuç veriyor fimi ben labiviuc m8dir nedir onu kullandım o da pek memnun kalmadımİnovvita kuzum İnstagram a gir orada minnakkurabiyeler sayfası var oraya yaz sipariş oluşturuyorlar
Çok geçmiş olsun canım benimAmin Zor tabii ama önemli olan Rabbim dermansız dert vermesin. Buna da şükür
Veriyor ben bu ay ilk kez kullandımKesin doğru sonuç veriyor fimi ben labiviuc m8dir nedir onu kullandım o da pek memnun kalmadım
canım17.09.2020
Azze yi etiketlemezsen görmezyaa ama üzülüyorum beni neden eklemiyorsun kili 6 eylül canim kaç kez yazdim canim
canım
gözünden kaçmış canım kusura bakmayaa ama üzülüyorum beni neden eklemiyorsun kili 6 eylül canim kaç kez yazdim canim
canım
Amin canım çok sagol Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler insallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hmm anladimAzze yi etiketlemezsen görmez
Bul bişey yapplEvde karton bardak kalmamış Ovülasyon yapamadım