eger yasadiginiz yerde vaka sayısı fazla ise bekleyin derim. Gerçi bütün yerlerde hastaneler , yurtlar tıklım tıklım .. bu ay sizde folic asit baslayin oda yumurta kaliteisni arttırıyor .. ve yumurtlama günlerini takip edin o günlerde birlikte olmaya ozen gösterin ..2. yılımızı doldurduk ağutosta. Martta denemeye başladık. Bilseydim daha erken başlardım. Nerden bileyim ki... Daha önce doktora gittim. Prolaktinim yüksek çıktı. dostineks kullandım aynı ay yumurtalarıma baktı doktor ve küçük olduklarını söyledi. Regl olursan gel ilaç vereyim demişti. Bu sanırım Haziranda oldu. Sonrasında hastaneye gidemedim. Kendi çapımda denemeler yaptım, testere dişli aslan pençesi olsun, bal-polen-arı sütü karışımı olsun. Ancak yine olmadı. Bu ay zaten doğurgan dönemimde yalnızda bir kez deneme yapabildik o yüzden olsaydı da mucize olurdu. Bu arada ovülasyon testi de yaptım birkaç kez. Ona devam edicem. Gerçi düzenli yumurtlama gösteriyor ama yine de elinde olması bir güven sağlıyor. Döngülerim düzenlidir. Fazla kilom, başka bir rahatsızlığım fln da yok. 27 yaşındayım