Hamilelik pantolonları nasıl normal pantolona çevrilebilir?

Zeyno3463

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
18
5
31
3 tane yepyeni pantolonum var. Atmaya kiyamam. Satışa koydum satılmıyor. Zaten cok güzeller bende onları giymek istiyorum ama üzerimden düşüyor. Onlari nasıl normal pantolona cevirebilirim ? Ya da nasil degerlendirebilirim ?

Terziye götürün o yumuşak kısmına lastik taksın ya da kesip normal bel kısmına düğme fermuar yapabilir. Başka çocuk düşünüyorsaniz saklayin zaman hemen geçiyor veya hamile bir arkadaşınıza verin malum tasarruf devri dokuz ay için hatta beş ay gibi bir süre oluyor kullanimi, yeni pantolon almaya değmez.

Iki hamileligim üst üste olunca normal pantolonlarimi kardeslerime verdm hep smdi dogumlar bitti ben pantolonsuz kaldm. Yeni alsam cok pahalılar o yüzden dönüştürmek istedim.

Iki hamileligim üst üste olunca normal pantolonlarimi kardeslerime verdm hep smdi dogumlar bitti ben pantolonsuz kaldm. Yeni alsam cok pahalılar o yüzden dönüştürmek istedim.
Malesef yeni almanız gerekir iki hamilelikte de giymişsiniz anladigim kadarıyla hakkını vermişsiniz hamile birine verin giysin
O pantolonların penye kısmı daraltılsa da kötü durur çıkarılıp başka bir kumaş vs dikilse de olmaz

Malesef yeni almanız gerekir iki hamilelikte de giymişsiniz anladigim kadarıyla hakkını vermişsiniz hamile birine verin giysin
O pantolonların penye kısmı daraltılsa da kötü durur çıkarılıp başka bir kumaş vs dikilse de olmaz
Keske öyle olsaydi :) ilk hamileligim pandemi donemiydi hic pantolon almadm. 2. Snde aldm ve bebegim kucuk diye disari hic çıkamıyordum dolayısıyla toplasan her birini 3 4 kes giymisimdir.

X