• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Öncesi

bizde 6 aydır deniyoruz henüz kısmet olmadı bebiş.biz planlamaya başladığımızda gitmedik doktora.sağlık ocağına gitmiştim.aile hekimimizde gerekli tahlilleri yaptı,adetimin düzenli olup olmadığını sordu,bide folidoce folik asit önerdi en iyisi bu dedi.içiyorum hapı hergün.geçen ay gittim kadın doğum uzmanına.oda adetlerimi sordu.düzenli deyincede 1 sene dolsun ondan sonra gel tahlillerin normal dedi.ha deyince olmuyor maalesef ama inşallah senin olur canım.

o zamn arkadaşların da dediği gibi baya önceden bırakmak lazım bunu da sorayım doktora bakalım o ne önerecek. Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ay ben dun doktora gittim bebis plani icin yerinden bile kalkmadi dogum kontrol ilaci verdi 6 ay sonra gel dedi adetim bazen 5 gun kadar gecikiuir ama bazen gecen ayda 1ay gelmedi insan bi kontrol eder burda okuyunca simdi iyice sinir oldum:KK59:

karnini simdiden bol bol nemlendir,arada karin egzersizleri yap elastikiyetini artir ki bebek gelip yerlesince catlaklar olmasin :)

Ay ben dun doktora gittim bebis plani icin yerinden bile kalkmadi dogum kontrol ilaci verdi 6 ay sonra gel dedi adetim bazen 5 gun kadar gecikiuir ama bazen gecen ayda 1ay gelmedi insan bi kontrol eder burda okuyunca simdi iyice sinir oldum:KK59:

Neye göre verdi doğum kontrol hapını, neden verdi? En ufak şeyde dayıyorlar o hapı ya sinir oluyorum. Kist tedavim dışında hiç kullanmadım. Kilo aldırıyor, yumurtalıklarda sıkıntı yapıyor vs.. Doktor varsa bile biraz araştırıp kullanın. Bir de ben şöyle yapacağım size de öneririm. Özel doktora gidin. Test vs isterse devlette yaptırıp götürün özel doktorunuza. Malesef sigorta doktorları yoğunluktan pek ilgilenemiyor. Özellerin muayne ücretleri çok yüksek değil zaten.

Oooo yooo çatlamasınnnn :eek:

simdiden bakimina bakmalisin ki catlak olmasin.bunun genetikle de alakali oldugunu soyluyorlar ama isini sansa birakma derim.heraksam karnina zeytinyagi gibi e vitamninden zengin urunlerle masaj yap.bol bol su ic ozaman bisicik olmaz:KK66:

Back