Hamilelik oncesi ve hamilelikte devam eden sac dokulmesi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
692
156
32
Iyi aksamlar nasilsiniz buna benzer post acmistim hamile kalmadan once ve hala devam eden sac dokulmem var1 vitamin eksiklim,kansizlik,demir eksikli felan yok kan tahlilerim temiz cikti bunu yasayan varmi varsa neler yapiyosunuz benim avuc avuc saclarim dokuluyor dus almak ve saclarimi taramaya korkuyorum egzaneden en iyi sanpoani aldim hic bir faydasi yok bulgarsitanliyim yalnis yazdiysam ozur dilerim

Lise zamanlarindan beri sac dokulmem var. 31 yaşındayım gebeyim ve hala dökülmeden devam ediyor. Benimde tüm kan değerlerim normal pocs da yok. Cok sey denedim fayda vermedi.

Benim gecen yil bu zamanlarda oldu 4 ay surmustu ve simdi yine basladi bu sefer avuc avuc dokuluyor daha cok gecen senekinden ben simdi biberiye ve karanfili kaynatip onu saclarima sikiyorum ve sarimsakli sanpuanlan basladim sanki 5 10 tel azaldi bi dene canim cok deil ama enazinda 5 tel bile iyi

Bende çok şey denedim pahalı ucuz doktor önerisi doğal şeyler vs. Hic biri ise yaramadı. Son 2 yıldır saldim. 🤷‍♀️

Gebelikle birlikte kepeklenme yada pullanma gibi bi durumda başladı. Elimi ne zaman atsam dökülüyor. Tesetturluyum ve ev içinde de saçlarımı topluyorum hep. Cunku yıldım. Mucadele etmiyorum.

Teseturlu.olsam asla.kafaya takmam ama ben bulgaristanliyim.insallah bir gun nasip.olur

Teseturlu.olsam asla.kafaya takmam ama ben bulgaristanliyim.insallah bir gun nasip.olur
Saçlar gorunsede görünmese de kadınız bi şekilde takıyoruz. Ben sadece 15 yaşımdan beri mücadele ettiğimden çok yıldım.
Umarım tesettur nasip olur büyük kolaylık 🤭😆

X