Merhaba hamile kalmak için doğurganlığı arttıran polikistik overe iyi gelen alınması gereken vitaminler neler sizler hangi vitamin veya takviyeleri kullandınız.
Merhaba hamile kalmak için doğurganlığı arttıran polikistik overe iyi gelen alınması gereken vitaminler neler sizler hangi vitamin veya takviyeleri kullandınız.
Canım bende pcosum ama pcosun bir sürü çeşiti var mesela adetlerin düzenli tuylenmen var mı? Kilo durumun ne ? Hormonların da pcosa rastlandı mi yoksa sadece usg görüntüsünde mi pcos var ?
Adetlerim düzensiz tüylenme var hormonlarda ve usg de polikistik over var 68 kiloyum 14 ay oldu hiç gebelik oluşmadı bebek isteğim var vitamin takviye kullanarak doğal yoldan doğurganlığı arttırmak niyetindeyim
D vitaminlerinize birde B vitaminlerinize baktırın hanımlar gebelik için önemli vitaminlermiş benim folikasitim hiç yoktu mesala folik asit kullandım iki ay