Hamilelik öncesi adet düzensizliği?

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
38
27
Ben hamilelik düşünüyorum ve her ay nerdeyse 1 veya 2 gün ileri geri oynuyor bazende 2 3 auda bir oynuyor günüm simdi bu hamileliği etkilermi birde göğüslerim sis gcen ay adet günüm 7siydi 1 hftadr sislik var midemde böyle şişiyor iniyor hep sivilceler çıktı suratmda kasığımda hafif hagif agriyor acaba adet mi.olucam ki yoksa hamilelik belirtisimidr cunku hic bu kadar sivilce çıkmadı ve göğüslerim bu kadar erkn sismedi

Benim hamilelikten 3 4 ay öncesi duzenim değişti baya 4 gün erken geldiği de oldu 1 2 gün geç geldiği de oldu olabilir yani düzensizlik rahim gebeliğe hazırlandığı için

Benim hamilelikten 3 4 ay öncesi duzenim değişti baya 4 gün erken geldiği de oldu 1 2 gün geç geldiği de oldu olabilir yani düzensizlik rahim gebeliğe hazırlandığı için
Gercekten hamileleligimi hazirlaniyor rahim öylemi oluyor insAllah benimde öyledir ya valla bende üzülüyorum niye gecikiyorum arada bi

Eklentiler

• 20190403_130810.webp
    20190403_130810.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
e hamilesin ya valla cok guzel bisi iyiki yapmissin yarin git kan testi yaptir belli olsun
Ailemin yanina gidiyorum bugun bi bahane bulup yaptrmama greek erkndende sevinmek.istemiyorum aslinda ama esim hep hissediyorum tuttu diyordu 🖐insallah isteyen herkese nasip.olur

Ailemin yanina gidiyorum bugun bi bahane bulup yaptrmama greek erkndende sevinmek.istemiyorum aslinda ama esim hep hissediyorum tuttu diyordu 🖐insallah isteyen herkese nasip.olur
Yaptır insAllah hamilesindir testte öyle gözüküyor hakkında hayırlısı 👍

Back
X