Gercekten hamileleligimi hazirlaniyor rahim öylemi oluyor insAllah benimde öyledir ya valla bende üzülüyorum niye gecikiyorum arada biBenim hamilelikten 3 4 ay öncesi duzenim değişti baya 4 gün erken geldiği de oldu 1 2 gün geç geldiği de oldu olabilir yani düzensizlik rahim gebeliğe hazırlandığı için
Test yap
Adetime 3 .4 gun var dayanamadim yaptmAdetin uzerinden gectimi yoksa adet öncesimi yaptin
e hamilesin ya valla cok guzel bisi iyiki yapmissin yarin git kan testi yaptir belli olsunAdetime 3 .4 gun var dayanamadim yaptm
Ailemin yanina gidiyorum bugun bi bahane bulup yaptrmama greek erkndende sevinmek.istemiyorum aslinda ama esim hep hissediyorum tuttu diyordu 🖐insallah isteyen herkese nasip.olure hamilesin ya valla cok guzel bisi iyiki yapmissin yarin git kan testi yaptir belli olsun
Yaptır insAllah hamilesindir testte öyle gözüküyor hakkında hayırlısıAilemin yanina gidiyorum bugun bi bahane bulup yaptrmama greek erkndende sevinmek.istemiyorum aslinda ama esim hep hissediyorum tuttu diyordu 🖐insallah isteyen herkese nasip.olur
Amin cok saolYaptır insAllah hamilesindir testte öyle gözüküyor hakkında hayırlısı
Sizde sagolun hayirli haberi alirsaniz eger bizide bilgilendirinAmin cok saol
Insallahhh yarin ola hayr olaaa bakalmSizde sagolun hayirli haberi alirsaniz eger bizide bilgilendirin
InsAllah cnm eger hamileysen banada biraz tüyo ver olurmu hamile kalamiyorum tavsiyelerini bekliyorumInsallahhh yarin ola hayr olaaa bakalm
Hayırlı olsun gözün aydın rahmin gebeliğe hazırlanması diye bişey gerçekten varmış yaniInsallahhh yarin ola hayr olaaa bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?