Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet oldum canımMerhaba son durumunuz nedir acaba bende 28 şubatta korunmasız ilişki yaşadım akşam be sabah sabah içime çok gelmedi ama akşam içeri boşaldığı için ertes 72 içtim hemen 16 so adet günğmdğ olmadım hala ama 9 gün sonra kahverengi pıhtılı akıntım oldu dört gün ben de ne yapacağım bilmiyorum
Kaç gün gecikti acaba şu an 7 gün benlimBen adet oldum canım
25 gün gecikti 4 gün öncede oldumKaç gün gecikti acaba şu an 7 gün benlim
Yarın kan testi vericem ama o kadar korkuyorum ki şu an ikinci bir çocuğa hazır hissetmiyorum kendimi ve olma ihtimali beni çok düşündürüyor25 gün gecikti 4 gün öncede oldum
25 gün nasıl sabrettiniz25 gün gecikti 4 gün öncede oldum
Neredeyse 2 güne bir test yaptım bazıları silik bazıları çift bazilarida tek çıktı en son yine yaptım tek çıktı 3 4 defa kan verdim sonra hasta oldum zaten25 gün nasıl sabrettiniz
Hangi markaydıNeredeyse 2 güne bir test yaptım bazıları silik bazıları çift bazilarida tek çıktı en son yine yaptım tek çıktı 3 4 defa kan verdim sonra hasta oldum zaten
Bide ben adet olacak gibi nerdeyse her gün sancı çekiyorum ayrıca bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor sarı beyaz akıntım var enfeksiyon gibiNeredeyse 2 güne bir test yaptım bazıları silik bazıları çift bazilarida tek çıktı en son yine yaptım tek çıktı 3 4 defa kan verdim sonra hasta oldum zaten
Rabbim gönlüne göre versin bacımYarın kan testi vericem ama o kadar korkuyorum ki şu an ikinci bir çocuğa hazır hissetmiyorum kendimi ve olma ihtimali beni çok düşündürüyor
Bı kan ver bakalım banada haber ver olur muBide ben adet olacak gibi nerdeyse her gün sancı çekiyorum ayrıca bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor sarı beyaz akıntım var enfeksiyon gibi
Beta baktırdım 0,200 çıktı negatif stres yada oruç bence salıyorum artık kendimiBı kan ver bakalım banada haber ver olur mu![]()
Nasip canım bekle bakalım ne olacakBeta baktırdım 0,200 çıktı negatif stres yada oruç bence salıyorum artık kendimi
En azından kekik falan kaynatıp içerim bilmediğim zaman bişey de yapamadım inan varsa bişey olur diyeNasip canım bekle bakalım ne olacak
Ayn öyle canım hayırlısı olsunEn azından kekik falan kaynatıp içerim bilmediğim zaman bişey de yapamadım inan varsa bişey olur diye