Hamilelik olur mu

Son52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
9
1
1
24
Kızlar 10 Şubat yumurtlama günümmüş korunmasız ilişki yaşadık ilişkiden 12 13 saat sonra Ella kullandım 23 Şubat günü de çok hafif kanamam oldu damla damla bı kaç saat sonra kesildi adetime 2 gün vardı sizce hamilelik belirtisi mi

Merhaba ella kullandiysaniz olacağını sanmıyorum yüzde 90 larda garanti veriyor. Bende kullandım daha önce hamile kalmadım

Regliniz gecikince test yapın olabilir %100 korumuyor

Bugün test yaptım bu şekilde çıktı yarın sabah yine yapicam

Eklentiler

• IMG_20250301_181243_700.webp
    IMG_20250301_181243_700.webp
    152,4 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende 28 şubatta korunmasız ilişki yaşadım akşam be sabah sabah içime çok gelmedi ama akşam içeri boşaldığı için ertes 72 içtim hemen 16 so adet günğmdğ olmadım hala ama 9 gün sonra kahverengi pıhtılı akıntım oldu dört gün ben de ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba son durumunuz nedir acaba bende 28 şubatta korunmasız ilişki yaşadım akşam be sabah sabah içime çok gelmedi ama akşam içeri boşaldığı için ertes 72 içtim hemen 16 so adet günğmdğ olmadım hala ama 9 gün sonra kahverengi pıhtılı akıntım oldu dört gün ben de ne yapacağım bilmiyorum
Ben adet oldum canım

Neredeyse 2 güne bir test yaptım bazıları silik bazıları çift bazilarida tek çıktı en son yine yaptım tek çıktı 3 4 defa kan verdim sonra hasta oldum zaten
Bide ben adet olacak gibi nerdeyse her gün sancı çekiyorum ayrıca bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor sarı beyaz akıntım var enfeksiyon gibi

Back
X