• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Hamilelik olasılığım ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Bademsekeri92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar. Benden yaşça büyük ve evli olanlarınız vardır aranızda. Cinsellik konusunda pek bir bilgim yok ve sizden bir konuda yardım istiyorum sizin samimiyetinize güvenerek. Tam bir birleşme olmadan hamile kalmanın olasılığı nedir ? Prostat sıvısından yada makat bölgesine boşalma olmasından dolayı gibi. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz ? Bilgilerinize ihtiyacım var.

Tam bir birleşme olmadan?
oraya takıldım ben
Makat dışınamı içinemi ?

Korunmadınmı ?
Belirtilerinmi var?

çoook zor bi ihtimal. korkun varsa ne diye bu işlere kalkışıyosun kızım

Bakirelerde hamile kalabiliyor malesef :KK43: tam bir birleşme olduğunda ve içe boşalma olduğunda bile hamilelik zorken bu şekilde düşük bi ihtimal gibi gözüküyor ama sonuçta öyle bi ihtimalin olması yetiyor gibi

Çok zor bir ihtimal

Merhaba arkadaşlar. Benden yaşça büyük ve evli olanlarınız vardır aranızda. Cinsellik konusunda pek bir bilgim yok ve sizden bir konuda yardım istiyorum sizin samimiyetinize güvenerek. Tam bir birleşme olmadan hamile kalmanın olasılığı nedir ? Prostat sıvısından yada makat bölgesine boşalma olmasından dolayı gibi. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz ? Bilgilerinize ihtiyacım var.
Prostat sivisimi

Back
X