- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gullu32819
-
Yasadim ama adetim gecince oldu benim . Yani 4 5 gun gecince geldi kanama pembe . Adet öncesi beyaz akıntım geliyordu.Tesekkurler :) Siz yasadinizmi yerlesme kanamasi
Kac gun sonra yapmistiniz testi benimkide ayni sizin anlattiginiz gibiydi1 kere geldi benden peceteyle kurulanirken 5 6 damla toz pembe renginde sonra testte cikti zaten 2. Cizgi. Yarin sabah yapin test elinizde varsa umarim gebesinizdir
Bir kac gun sonra yapmistim regle 5 gun kala normal kaset testten ogrenmistim gebeligimiKac gun sonra yapmistiniz testi benimkide ayni sizin anlattiginiz gibiydi
Ozelden yazabilirmisiniz rica etsem baska danisacak kimse yok cevremdeBir kac gun sonra yapmistim regle 5 gun kala normal kaset testten ogrenmistim gebeligimi
Yerlesme kanamasi herkeste olmuyormus diye duydum acaba benmi cok takintiliyimEvet olabilir
Ben de yaşamadım.. Ama anlattığınız yerleşme kanamasına çok benziyor.. Regl olsa devam ederdi yoğun bişekilde.. Hayırlısı olsunYerlesme kanamasi herkeste olmuyormus diye duydum acaba benmi cok takintiliyim
Tesekkur ederim umarim vardir allah olmayan herkese yasatsin bu duyguyu tabiki banadaBen de yaşamadım.. Ama anlattığınız yerleşme kanamasına çok benziyor.. Regl olsa devam ederdi yoğun bişekilde.. Hayırlısı olsun
Soylencek her seyi soyledim zaten :) yarin sabah ilk idrarinla test yap at buraya yorumlayalim :)Ozelden yazabilirmisiniz rica etsem baska danisacak kimse yok cevremde
Evet canım ben her 3 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşamadım ne olduğunu da bilmemYerlesme kanamasi herkeste olmuyormus diye duydum acaba benmi cok takintiliyim
Anlatirmisiniz biraz rica etsemEvet canım ben her 3 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşamadım ne olduğunu da bilmem
Canım bende yoğun su gibi akıntı kaçırıyormuş gibi ıslaklıkAnlatirmisiniz biraz rica etsem
Hayir ogleden sonra alabilirim ancak testi elimde mecvut degilTest yaptiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?