aselikra Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 115 11 13 24 22 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #21 nurbbb .!.: Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin canım hepimize en kısa zamanda sizede dja edicem bu mübarek günlerde
nurbbb .!.: Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin canım hepimize en kısa zamanda sizede dja edicem bu mübarek günlerde
Z zeyzey41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2025 27 5 1 27 Dün 19:23 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #22 nurbbb .!.: Kızlar iki gündür sancı ve kasık ağrısı yaşıyorum çocuk istiyoruz adetim biteli 15 gün oldu sizde hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba hamilemisin bende bekliyorum da kan testi vermeyi
nurbbb .!.: Kızlar iki gündür sancı ve kasık ağrısı yaşıyorum çocuk istiyoruz adetim biteli 15 gün oldu sizde hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba hamilemisin bende bekliyorum da kan testi vermeyi
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 630 154 33 25 Dün 19:29 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #23 zeyzey41 .!.: Sonuç ne oldu acaba hamilemisin bende bekliyorum da kan testi vermeyi Genişletmek için tıkla... Test yaptınız mı
zeyzey41 .!.: Sonuç ne oldu acaba hamilemisin bende bekliyorum da kan testi vermeyi Genişletmek için tıkla... Test yaptınız mı
U Umut3333 Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 315 230 18 35 Dün 19:29 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbbb #24 nurbbb .!.: Kızlar iki gündür sancı ve kasık ağrısı yaşıyorum çocuk istiyoruz adetim biteli 15 gün oldu sizde hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yumurtaların çatlamış olabilir değerlendir.3 gün boyunca birliktelikte bulunun ayaklarınızı daha sonrasında yukarda tutun yastık koyun. 1 saat ayağa kalkmayın inşallah özleminize kavuşursunuz
nurbbb .!.: Kızlar iki gündür sancı ve kasık ağrısı yaşıyorum çocuk istiyoruz adetim biteli 15 gün oldu sizde hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yumurtaların çatlamış olabilir değerlendir.3 gün boyunca birliktelikte bulunun ayaklarınızı daha sonrasında yukarda tutun yastık koyun. 1 saat ayağa kalkmayın inşallah özleminize kavuşursunuz