Hamilelik olabilir mi

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
112
20
25
Alt karnımın sağında hafif batmalar oluyor adetim biteli 12 gün oldu yumurtlamada geçti yani. Sizce belirti olabilir mi dün de aşırı derecede suyla karışık beyaz akıntı geldi ama çok fazlaydı iç çamaşırımdan yaşacak seviyede hamile olabilir miyim?

Alt karnımın sağında hafif batmalar oluyor adetim biteli 12 gün oldu yumurtlamada geçti yani. Sizce belirti olabilir mi dün de aşırı derecede suyla karışık beyaz akıntı geldi ama çok fazlaydı iç çamaşırımdan yaşacak seviyede hamile olabilir miyim?
Belirti için erken sanki adetinize ne kadar vardı

Normalde kasık ağrısı olmaz mı ama karnımda batmalar oluyor o yüzden merak ettim ca
Valla benim batma ağrı ikisi olduğu için ve kıvamlı bir akıntım var sanırım. Benim doktorum kasık ağrını ve akıntının eline geldiğinde sümüksü nir yapıya sahip olması gerekir demişti

Valla benim batma ağrı ikisi olduğu için ve kıvamlı bir akıntım var sanırım. Benim doktorum kasık ağrını ve akıntının eline geldiğinde sümüksü nir yapıya sahip olması gerekir demişti
Hamilelikten mi oluyormuş kuzum o yani karında batma belirti olabilir mi

Canım batöa yaşayanlar var. Ben bir kere kimyasal geçirdim oyüzden tecrübem yok ne söylesem doğru olmaz. İstersen erken gebelik testi dene

Canım batöa yaşayanlar var. Ben bir kere kimyasal geçirdim oyüzden tecrübem yok ne söylesem doğru olmaz. İstersen erken gebelik testi dene
Daha 13 gün var o yüzden çıkmaz ama yerleşmiştir de inşallh o yüzden batıyordur diyorum😂 Rabbim ikimizede nasip etsin inşallah kuzucum bakalım bilen birileri umarım yazar🩷

Ay inşallah canım Rabbim en güzel haberleri versin inşallah. Bende konu açtım cevap bekliyorum bakalım 🤣

X