Teşekkür ederim yorumunuz için hayır daha henüz yapmadım önümüzde ki günlerde kan testi düşünüyorumcanım 15 gün gecikme çok uzun bir süre idrar veya kan testi yaptın mı
bence idrar testi yapabilirsiniz varsa çıkacağını düşünüyorum rica ederim :)Teşekkür ederim yorumunuz için hayır daha henüz yapmadım önümüzde ki günlerde kan testi düşünüyorum
Teşekkür ederim yorumlarınız için evet kesinlikle şuan meşgul olmaya çalışıyorum nasipse olur diyorum ben:) kan testi yapacağım önümüzde ki günlerde bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı adet günlerim de geciktiği için epey bir karıştı:)canım öncelikle stresten uzak dur sen dikkatli ol kafana da çok takma ki stres olmayasın sanki böyle birşey olmamış gibi davran çok düşünmek negatif etki yapıyor kafanı birşeylerle meşgül et sürekli
Haklısınız inşallah vardır çok istiyorum düşünmemek elde değil ama:) tabiki herzaman nasibimizde varsa olur diyorum:) kararsız da kaldım aslında bu ay adet olmazsam öyle mi bir test yapsam yada beklemeyim mi:)bence idrar testi yapabilirsiniz varsa çıkacağını düşünüyorum rica ederim :)
Rica ederim öncelikle sakin ol hobi alanın varsa onla meşgül ol aklına getirme süpriz olması mı daha iyidir yoksa stres yapıp olumsuz olması mı ? düşün ve ona göre davran ben inanıyorum ne kadar uzak kalırsan süpriz olacak ve daha motive olacaksınTeşekkür ederim yorumlarınız için evet kesinlikle şuan meşgul olmaya çalışıyorum nasipse olur diyorum ben:) kan testi yapacağım önümüzde ki günlerde bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı adet günlerim de geciktiği için epey bir karıştı:)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz düşünceleriniz için aslında 15 gün geçmesine rağmen hiç düşünmüyordum çok rahattım 2 gündür sadece düşünür oldum:)Rica ederim öncelikle sakin ol hobi alanın varsa onla meşgül ol aklına getirme süpriz olması mı daha iyidir yoksa stres yapıp olumsuz olması mı ? düşün ve ona göre davran ben inanıyorum ne kadar uzak kalırsan süpriz olacak ve daha motive olacaksın
insan ister istemez düşünür yani gebelik kadar güzel birşey mi var kanda belli olur kan ver istersenTeşekkür ederim iyi dilekleriniz düşünceleriniz için aslında 15 gün geçmesine rağmen hiç düşünmüyordum çok rahattım 2 gündür sadece düşünür oldum:)
Oncelikle merhaba cnm insallah hersey gonlune gore olur bence 15 gun gecikmede gec dollenme bile olsa cikar bence sen bi test al yap en azindan olmadim bak hamileyim moduna girme yoksa obur turlu dahada gecikir duruma gorede haber edersinTeşekkür ederim iyi dilekleriniz düşünceleriniz için aslında 15 gün geçmesine rağmen hiç düşünmüyordum çok rahattım 2 gündür sadece düşünür oldum:)
Kesinlikle çok haklısınız sanırım test alıp mutlaka yapacağıminsan ister istemez düşünür yani gebelik kadar güzel birşey mi var kanda belli olur kan ver istersen
Oncelikle merhaba cnm insallah hersey gonlune gore olur bence 15 gun gecikmede gec dollenme bile olsa cikar bence sen bi test al yap en azindan olmadim bak hamileyim moduna girme yoksa obur turlu dahada gecikir duruma gorede haber edersin
Amin çok teşekkür ederim evet zaten olursa olur olmazsa nasip diyorum:) düşünmek gerçekten çok zorOncelikle merhaba cnm insallah hersey gonlune gore olur bence 15 gun gecikmede gec dollenme bile olsa cikar bence sen bi test al yap en azindan olmadim bak hamileyim moduna girme yoksa obur turlu dahada gecikir duruma gorede haber edersin
Ama test yapmayada korkuyorsun sanirimAmin çok teşekkür ederim evet zaten olursa olur olmazsa nasip diyorum:) düşünmek gerçekten çok zor
Evet çünkü çok test yaptim negatif bu süreçte yapmadım eşimle iş gereği pekte beraber değiliz açıkçası çokta fırsatımız yokAma test yapmayada korkuyorsun sanirim
Cnm hayat suprizlerle dolu sen tum cesaretini topla yap testi yapmadikca cok stres yaip olamayacaksin hayirli haberlerini bekliyorumEvet çünkü çok test yaptim negatif bu süreçte yapmadım eşimle iş gereği pekte beraber değiliz açıkçası çokta fırsatımız yokben hala bebek yoktur diye düşünüyorum ama nasıl tabiki
Teşekkür ederim çok sağolun mutlaka yapacağım önümüzde ki günlerde:) haber vereceğim mutlakaCnm hayat suprizlerle dolu sen tum cesaretini topla yap testi yapmadikca cok stres yaip olamayacaksin hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?