• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi??

Ebruu59

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
98
124
23
30
Tekirdağ/Marmaraereğlisi
Merhabalar benim 24 aralıkta adet olmam gerekiyordu 25inde gebelik testi yaptım 2ci çizgi silik çıktı 26sında erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kan tahlili vermeme gerek var mı hamile olabilir miyim kasığımda garip bi ağrı var dolgunluk hissi gibi en son 24 kasımda adet oldum.

Eklentiler

• IMG-20221226-WA0000.jpeg
    IMG-20221226-WA0000.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20221225-WA0001.jpeg
    IMG-20221225-WA0001.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 117
Bir iki gün daha bekle gelmezse adet tekrar gebelik testi yap canım

Merhabalar benim 24 aralıkta adet olmam gerekiyordu 25inde gebelik testi yaptım 2ci çizgi silik çıktı 26sında erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kan tahlili vermeme gerek var mı hamile olabilir miyim kasığımda garip bi ağrı var dolgunluk hissi gibi en son 24 kasımda adet oldum.
Canım merhaba. Şuan kan versen de varsa çok düşük çıkar bu çizgiye göre.bir kaç gün daha bekle adet olmazsan kaset testi tekrarla canım benim şuan bayağı koyu daha adetim de geçmedi onu bekliyorum ona rağmen haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora 🙈

Canım merhaba. Şuan kan versen de varsa çok düşük çıkar bu çizgiye göre.bir kaç gün daha bekle adet olmazsan kaset testi tekrarla canım benim şuan bayağı koyu daha adetim de geçmedi onu bekliyorum ona rağmen haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora 🙈
Benim yarın 4gün olucak geçti üstünden akıntımda artış var ayıptır söylemesi bide vücut sıcaklığım yükseliyor ateşim yok ama vücudum sıcak inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bir kaç gün sonra ver Kan tahlilini cnm daha iyi sonuç alırsın

Back