Hamilelik olabilir mi?

ordu34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
20
8
30
Merhabalar, düşük yumurta rezervi sebebiyle tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçen ay reglden bir ya da iki gün önce birliktelik oldu peşine regl oldum. On gün kadar sonrasında kahverengi/kırmızımsı bir damla kadar ara kanama diyebileceğim akıntı oldu. Bir sonraki regl tarihim geldi üç dört gün gecikti halen regl olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı? Benzer durumla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim

O ara kanama dediğin yumurtlama kanaması da olabilir canım.o günleri değerlendirdiysen test yapmanda fayda var adetin duzenliyse kan ver yada test yap

Değerlendiremedim maalesef.. Genelde düzenli devam ediyor adetim. İnşallah hamilelik vardır, teşekkür ederim:)

Merhaba öncelikle İnşallah hamilesinizdir

İkinci olarak genelde reglden önceki günler hamilelik ihtimalinin çok düşük olduğu söylenir bunun sebebi olarak yumurtanın artık işlevini yitirdiği (o ayki işlevini) ve atılmaya hazırlanması gösterilir. Bazı kadınlarda da yumurtlama döneminde kanama olabiliyor. Kılcal damarlarla alakalı bir durumdu hatırladığım kadarıyla ciddi bir şey değil yani. Adetin 7 güne kadar gecikmesi döngüye göre normal kabul ediliyor.

Niyetim gerçekten moral bozmak değil sadece bildiğim bilgileri aktarmak istedim. Ama Allahtan ümit kesilmez belki de hamilesinizdir (İnşallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…