Hamilelik olabilir mi?

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
26
Selam arkadaşlar daha önce iki kez hamile kaldım ama ikisi de tüp bebekle oldu ilkinin kalbi durdu ikinci kimyasal oldu tedaviye ara verdim bekliyorum. Bu ay da tek belirti kasık ağrısı ayağa kalkınca falan rahmin üstüne bişey saplanıyor kalıyorum öyle göğüsler de dolgunluk var ama acı yok adetime 6 gün var. Size sorma sebebim tabiki öncesinde hamilelik belirtisi yaşadım biliyorum ama onlar ilaçlarla oldu onların etkisinden o belirtiler de olmuş olabilir.

Kimi insan regli öncesi de benzer belirtiler gösterebiliyor. Kesin hamilelik vardır demek mümkün değil. Erken gebelik testi 10 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama en güzeli regli tarihinizi beklemek.
İnşallah güzel haberler alırsınız

Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah evim eczaneye uzak yoksa test alıp yapacaktım ama . Yani hiç negatif çıkar korkusu çok akışına bıraktığım için

Kaç gün geçti adetinizden?
Daha geçmedi pazar günü. Zaten kaç gündür diş kulak ağrısı ile savaşıyorum röntgene de girmedim ne olur ne olmaz diye ama artık dayanamıyorum. Yarın dişçiye tekrar gidip komple diş röntgeni çektircem yapılması gereken neyse yaptırcam. Hamilelik varsa diye ağrıyan tek dişime röntgen çektiler ama geçmiyor bu ağrı. Artık hamilelerin varsa da yoksa da sonu ne olur bilmem

Kan tahlili yaptırip öyle gideydiniz bari,Allah şifalar versin

Kan tahlili yaptırip öyle gideydiniz bari,Allah şifalar versin
Dün ki test 15 dakika içinde hafif silik çıktı markası comforttu bu gün artı Med yaptım onda hiç çıkmadı diğeride belki de kuruma çizgisiydi ilk 5 dakika da çıkmadı. Teşekkürler amin Allah düşmanıma vermesin bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…