• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi??

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Arkadaşlar merhaba..
İki senedir çocuk istiyoruz ama henüz kısmet olmadı.. daha öncesinde bir gebelik sürecim oldu fakat erken doğumla kaybettim bebeğimi.. bu ay ise yine bir umutla denedik belki olur diye.. belirtilerim psikolojik mi yada belirti sayılıyor mu onu da bilmiyorum..kısaca anlatmak gerekirse bu ay..
Adetten sonra akıntılarım oldu sürekli..beyaz renkte
Şimdi yine var akıntı ama su gibi sanki ..
Bi kaç gün kasık ağrısı çektim..(yumurtlama dönemimdi galiba)
Sonra karnımda aşırı şişkinlik oldu çatlayacakmış gibi hissediyordum..
Daha sonra iştahımda açılmalar oldu sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum..
Vee aşırı uyku hali..gece geç yatardım normalde..şimdi ise gece erkenden yatıyorum sabah kalkasım gelmiyor..
Sonra göğüslerimde hafiften hassasiyet oluştu..
Sonra dudağımda uçuk çıktı.. önceki gebeliğimi öğrendiğimde de çıkmıştı böyle.. araştırdığımda bazı hamilelikler de olabildiğini öğrenmiştim..
Yüzümde sivilcelenmeler oldu..
Şimdi ise adetim 3 gün gecikti..test yapmaya korkuyorum.. sizce psikolojik mi bunlar..

İnanın bilemeyiz psikolojik olup olmadığını :( Sizde test yapmadan bilemezsiniz. Umarım hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun :)

Arkadaşlar merhaba..
İki senedir çocuk istiyoruz ama henüz kısmet olmadı.. daha öncesinde bir gebelik sürecim oldu fakat erken doğumla kaybettim bebeğimi.. bu ay ise yine bir umutla denedik belki olur diye.. belirtilerim psikolojik mi yada belirti sayılıyor mu onu da bilmiyorum..kısaca anlatmak gerekirse bu ay..
Vee aşırı uyku hali..gece geç yatardım normalde..şimdi ise gece erkenden yatıyorum sabah kalkasım gelmiyor..
Sonra dudağımda uçuk çıktı.. önceki gebeliğimi öğrendiğimde de çıkmıştı böyle.. araştırdığımda bazı hamilelikler de olabildiğini öğrenmiştim..
Şimdi ise adetim 3 gün gecikti..test yapmaya korkuyorum.. sizce psikolojik mi bunlar..
Belirsizlik en kötüsü bence korkuyu bi yana bırakıp test yapın inşallah vardır

Açıkçası eşim test yapmamı istemiyor üzülürüm yine diye .. ben de o yüzden çareyi burda sizlere sormak da buldum ..
Malesef belirtiler psikolojikte olabilir yumurtlama geç olduğu için adet gecikmiştir belkide imkansız gebelik var yada yok dememiz şuan😔

Malesef belirtiler psikolojikte olabilir yumurtlama geç olduğu için adet gecikmiştir belkide imkansız gebelik var yada yok dememiz şuan😔
Bende psikolojiktir diye düşünüyorum ama bir yandan da umutluyum 🤷 neden olmasın ki diyorum kendi kendime.. bilmiyorum belki de kandırıyorum kendimi.. kafam çok karışık...🤦

Arkadaşlar merhaba..
senı umutlandırmak ıstemem ama bende yanı sekılde anladım hatta reglı sancısı cektım ama kımyasalla sonuclandı . Bence korkma test yap güzel haberi ver bize :)

senı umutlandırmak ıstemem ama bende yanı sekılde anladım hatta reglı sancısı cektım ama kımyasalla sonuclandı . Bence korkma test yap güzel haberi ver bize :)
Eşim alsa bi test yapıcam varsa da yoksa da dicem en azından içim rahatlar .. ama o öyle bi odaklamış ki kendi olmaz nasıl olsa sonucu biliyoruz diyo almıyo..veren rabbim ol dese de mutlu hayırlı haber alsam keşke

Bi de stres yapma olur diyolar.. kocam bile inancını kaybetmişken benim umudumu böyle kırıyoken ben nasıl stres yapmayım ki 🙍

Ben bütün ama bütün gebelik beliritilerini yaşadım. Göğüs ucum da acıdı kasiklarda batma da oldu. Bugün yoğun regl sancımla hastaneye gittim. Kan sonucum 0.100 hiç bir şey yok. Yoğun kanama yaşadım. İnşallah siz hamilesinizdir. Ama benim bu belirtilere pek inancım kalmadı.

Ben bütün ama bütün gebelik beliritilerini yaşadım. Göğüs ucum da acıdı kasiklarda batma da oldu. Bugün yoğun regl sancımla hastaneye gittim. Kan sonucum 0.100 hiç bir şey yok. Yoğun kanama yaşadım. İnşallah siz hamilesinizdir. Ama benim bu belirtilere pek inancım kalmadı.
Belirtilere benim de inancım yok .. daha önce bende çok kez yaşadım kesin bu kez oldu dedim ama arkasından regl oldum.. ama bu kez farklı oldu.. genelde testlerimdr hiç ama hiç ikinci çizgi belirmezdi.. bu kez çok silik de olsa gördüm o yüzden umutluyum

Belirtilere benim de inancım yok .. daha önce bende çok kez yaşadım kesin bu kez oldu dedim ama arkasından regl oldum.. ama bu kez farklı oldu.. genelde testlerimdr hiç ama hiç ikinci çizgi belirmezdi.. bu kez çok silik de olsa gördüm o yüzden umutluyum
Test yaptınız mı

Back