• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi yardım

cevredostu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
59
72
38
Merhabalar, yaklaşık 4 aydır hamilelik planlıyoruz. 4 aydır 26-27 günde bir düzenli adet görüyorumç. Bugün 27. günüm adet belirtim yok. Sadece göğüslerim şiş ve sızlıyor. Normalde 3 gün önceden ağrılarım başlardı. Bugün test yapsam sonuç alabilir miyim? Düne kadar göğüslerim yumuşaktı bugün sızlama başladı ve 2 sabahtır koku aldığımda bulantım oldu. Yardımcı olabilir misiniz.

adet gunun gelmıs zaten yaparsan cıkar. belırtıden anlasılma ımkanı yok malesef.:S

Merhabalar, yaklaşık 4 aydır hamilelik planlıyoruz. 4 aydır 26-27 günde bir düzenli adet görüyorumç. Bugün 27. günüm adet belirtim yok. Sadece göğüslerim şiş ve sızlıyor. Normalde 3 gün önceden ağrılarım başlardı. Bugün test yapsam sonuç alabilir miyim? Düne kadar göğüslerim yumuşaktı bugün sızlama başladı ve 2 sabahtır koku aldığımda bulantım oldu. Yardımcı olabilir misiniz.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah bugün test yaparsanız varsa kesin çıkar. Ben adete 5 gün kala öğrenmiştim belirtilerden anlaşılmıyor

Back
X