• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi lütfen yardım edin

Canan4201

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
39
26
38
28
En son 4 ocakta ilişkiye girdim 9 ocakta regl oldum 6 gün sürdü. Sonrasında sol kasık ağrım mide bulantım falan oldu adet bittikten 11 gün sonra idrar testi yaptım negatifti. 6 şubatta tekrar regl oldum ama ama kısa sürdü sol kasık ağrım falan oldu, gebelikten çok korktuğum için üstüne görme falan mı diye şüphelendim 11 şubatta kan testi verdim o da negatifti. Bu ay da 3 Martta regl oldum yine kısa sürdü 4. günüm bugün ama bitti sayılır. Gereksiz takıntı mı yapıyorum lütfen bilgilendirin. Gebelik gibi en ufak bir belirti olsa ilişkiden 40 gün sonra verdiğim kan testinde farklı bir değer olurdu değil mi ?

Eklentiler

• 20190306_094743.jpg
    20190306_094743.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 109
22yasinda nişanlı diye bilgilerini girmişsin ama doğru ama değil, doğru kabul edip şunu soruyorum sadece sonucundan bu kadar korkuyordun madem ne demeye bu haltı yedin güzel kardeşim neden kendini meze ediyorsun şimdiden elin adamına varsay birseyler ters gitti ne olacak? Hadi diyelim hamile de kaldin kabul etmedi seni ne yapacaktin?
Yazik degil mi ailene de sana da.
Bu gençlere Allah akıl fikir versin diyorum başka da birşey demiyorum.

Son düzenleme:
22yasinda nişanlı diye bilgilerini girmişsin ama doğru ama değil, doğru kabul edip şunu soruyorum sadece sonucundan bu kadar korkuyordun madem ne demeye bu haltı yedin güzel kardeşim neden kendini meze ediyorsun şimdiden elin adamına varsay birseyler ters gitti ne olacak? Hadi diyelim hamile de kaldin kabul etmedi seni ne yapacaktin?
Yazik degil mi ailene de sana da.
Bu gençlere Allah akıl fikir versin diyorum başka da birşey demiyorum.
Evet çok haklısın bu durumdan çok pişmanım zaten o kadar mahcubum ki nişanlımda öyle birisi değil bir anlık şeytana uyduk çok pişmanız zaten Allah'tan af diliyoruz biz. Yaptığımı doğruşamıuorum zaten ama olanda oldu olmaması gerekirken oldu ve sizlerden fikir almak istedim çünkü zaten her yönden korkuyorum. Bizi Allah affetsin , sizler fikir verin. Bu durumumda korkulacak bir şey var mıdır ?

Evet çok haklısın bu durumdan çok pişmanım zaten o kadar mahcubum ki nişanlımda öyle birisi değil bir anlık şeytana uyduk çok pişmanız zaten Allah'tan af diliyoruz biz. Yaptığımı doğruşamıuorum zaten ama olanda oldu olmaması gerekirken oldu ve sizlerden fikir almak istedim çünkü zaten her yönden korkuyorum. Bizi Allah affetsin , sizler fikir verin. Bu durumumda korkulacak bir şey var mıdır ?
Amin inşallah....
Hamilelik elbetti yoktur olması da mümkün değil kac kere daha adet olup inanmayı bekliyorsun güzel kardeşim.!!!
Strese bağlı cok olur, az olur bazen 2 ay hic olmazsın kendi kendini yiyip bitirme bir gunaha girmişsin Allahin emanet verdiği canina eziyet edip başka bir günaha daha girme.

Amin inşallah....
Hamilelik elbetti yoktur olması da mümkün değil kac kere daha adet olup inanmayı bekliyorsun güzel kardeşim.!!!
Strese bağlı cok olur, az olur bazen 2 ay hic olmazsın kendi kendini yiyip bitirme bir gunaha girmişsin Allahin emanet verdiği canina eziyet edip başka bir günaha daha girme.
Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻

Yaşın itibariyle ilişkiye girmeyi biliyorsun ama 3 regl geçirmişsin hala gebemiyim diye soruyorsun. Enteresan 🤔
Yaşadığım şeyleri yargılamayın.Allah'la benim aramda günah benim günahım pişmanlığımı hatamı sorgulamak kesinlikle haddiniz değil, korktum internetten araştırmalarım sonucu az olursa üstüne görme olabilir falan diye bir sürü şey yazıyor hiç bir bilgim yok ben affımı diliyorum zaten bu konudaki tedirgibliğimide bilgisi olan insanlardan aldığım cevaplarla gidermek istedim , yaptığım test doğru sonuç vermiş midir bu süreç nasıl oluyor fikir almak istedim.

Dikkat et canım, sonra bide dogurma,aldırma,pismanlik vs psikoloji ni alt üst edecek tonla şey çıkar. Onun için bundan sonra bı korunma yöntemi kullan yada hiç riske de girme. Ama üstüne görme falan filan olsa test pozitif çıkardı yani bildiğin adet olmuşsun.

Bi an oyle bi sinirlendimki okuynca ben yazacaktm baktm sen yazmissn bacim negatifleri almis hala hamilemiyim diyor 40 gune ragmen sinirim bozuldu
Testin değerlerini çok anlamadığım için ve 40 gün sonra kesin sonuç alınır mı falan hiç bir bilgim olmadığı için sormak istedim sadece doktorda acil doktoruydu ve hiç bir açıklama yapmadım kendisine o da bakıp sadece negatif dedi

Kesinlikle değilsin canım. Üstüne görme denilen şey az bir kanamadır.
Üstelik herkes üstüne görmez. Ve yerleşme kanaması çok çok az bir kanamadır.

3kere adet görmen vücudunun normal seyrinde çalıştığını gösteriyor... Üstelik idrar testlerinin yanlış sonuç vermesi çok düşük bir ihtimalken kan testinin yanlış sonuç vermesi imkansızdır :)

Senin ilişkini sorgulamak bize düşmez.. Allah affetsin demek istiyorum sadece, hiç birimiz günahsız insanlar değiliz..
Kendine iyi bak canım hoşça kal..

Dikkat et canım, sonra bide dogurma,aldırma,pismanlik vs psikoloji ni alt üst edecek tonla şey çıkar. Onun için bundan sonra bı korunma yöntemi kullan yada hiç riske de girme. Ama üstüne görme falan filan olsa test pozitif çıkardı yani bildiğin adet olmuşsun.
Yok zaten çok pişmanım bir daha böyle bir korkuyu yaşayamam , test negatif olduğu halde şüphe edecek dereceye geldim çünkü

En son 4 ocakta ilişkiye girdim 9 ocakta regl oldum 6 gün sürdü. Sonrasında sol kasık ağrım mide bulantım falan oldu adet bittikten 11 gün sonra idrar testi yaptım negatifti. 6 şubatta tekrar regl oldum ama ama kısa sürdü sol kasık ağrım falan oldu, gebelikten çok korktuğum için üstüne görme falan mı diye şüphelendim 11 şubatta kan testi verdim o da negatifti. Bu ay da 3 Martta regl oldum yine kısa sürdü 4. günüm bugün ama bitti sayılır. Gereksiz takıntı mı yapıyorum lütfen bilgilendirin. Gebelik gibi en ufak bir belirti olsa ilişkiden 40 gün sonra verdiğim kan testinde farklı bir değer olurdu değil mi ?
Gerçekten nişanlımısın secgilimi?Kınamıorum seni sadece dikkatli ol lütfen.Ya hamile kalsan yazık değilmi o çocuğa.

Kesinlikle değilsin canım. Üstüne görme denilen şey az bir kanamadır.
Üstelik herkes üstüne görmez. Ve yerleşme kanaması çok çok az bir kanamadır.

3kere adet görmen vücudunun normal seyrinde çalıştığını gösteriyor... Üstelik idrar testlerinin yanlış sonuç vermesi çok düşük bir ihtimalken kan testinin yanlış sonuç vermesi imkansızdır :)

Senin ilişkini sorgulamak bize düşmez.. Allah affetsin demek istiyorum sadece, hiç birimiz günahsız insanlar değiliz..
Kendine iyi bak canım hoşça kal..
Beni rahatlatan , anlayan bir mesaj almak inanın çok iyi geldi, çok ama çok teşekkür ederim size. Allah sizden razı olsun kendinize iyi bakın 🙏🏻

Back