- 12 Aralık 2023
- 25
- 6
- 33
-
- Konu Sahibi mervecan1991
Var gibi canım bende senle aynı durumu yaşıyorum testlerimi atayım ama senin daha belirginDün yaptığım erken gebelik testi bu adetime daha 4 gün var sizce gebelik olduğu için mi bu ikinci çizgi silik şu an adeti bekliyorum eğer gelmezse direk kan vericem yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Umarım sizinde vardır Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinVar gibi canım bende senle aynı durumu yaşıyorum testlerimi atayım ama senin daha belirgin
Artimed gebelik testi regl oldum çok güvenmeyin o yüzdenDün yaptığım erken gebelik testi bu adetime daha 4 gün var sizce gebelik olduğu için mi bu ikinci çizgi silik şu an adeti bekliyorum eğer gelmezse direk kan vericem yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Ama inşallah vardırDün yaptığım erken gebelik testi bu adetime daha 4 gün var sizce gebelik olduğu için mi bu ikinci çizgi silik şu an adeti bekliyorum eğer gelmezse direk kan vericem yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Benimki artimed değil day's marka gebelik testi ayrıca bir gün sonra tekrar test yaptım ama bu sefer kaset test yaptım ondada silik çizgi çıktı ve şu an adet günümü bekliyorum ki kan vericemArtimed gebelik testi regl oldum çok güvenmeyin o yüzden
Al birini vur ötekineBenimki artimed değil day's marka gebelik testi ayrıca bir gün sonra tekrar test yaptım ama bu sefer kaset test yaptım ondada silik çizgi çıktı ve şu an adet günümü bekliyorum ki kan vericem
Bu gün 3.cu testi yaptım o daha belirgin çıktı ve sanırım hamilelik varAl birini vur ötekinepekte farkı yok ama inşallah hamişsindir
İnşallahBu gün 3.cu testi yaptım o daha belirgin çıktı ve sanırım hamilelik var
Sizin test bozuk gibi duruyorArtimed gebelik testi regl oldum çok güvenmeyin o yüzden
rahime yerleştikten hemen sonra düşmüş de ola bilir..düşük olduğunda bir kaç gün hcg hormonu düşmüyor..onun için öyle çıkmış ola bilirArtimed gebelik testi regl oldum çok güvenmeyin o yüzden
Her ay düşük yapıyor olamam heralde kuzum 9 aydır yapıyorum bu testtenrahime yerleştikten hemen sonra düşmüş de ola bilir..düşük olduğunda bir kaç gün hcg hormonu düşmüyor..onun için öyle çıkmış ola bilir