Merhaba bir soru sormak istiyorum.Ben ergenlik donemindeyim reglim normalinden 3 gun gecikti ve sonrasında normalinden farklı sekilde aksam saatinde parlak kırmızı sekilde geldi normalde koyu kırmızı ve çok kanlı olurdu gogus ve Yumurtalık agrim vardı rahminde ağrı yoktu ilk 3 gunum boyle geçti sonrasında az ve lekelenme seklinde gelmeye basladı 3 gün bu lekelenme sekli devam etti aksamları gelmiyor sabah bir kere gelip duruyordu ve Yumurtalık,göğüs, bel agrim vardi rahimde ağrı yoktu ayni zamanda gogsumun kahve rengi kısmında buyume var bunlar hamilelik belirtisi oldugu icin cok gerilmistim, hamilelikten suphelendim ama dediğim gibi ergenlikteyim ve hicbi sekilde cinsel iliskim olmadı spermin bir yerden bulasmasından korktum ama ihtimali zor suan adetim biteli 6 gun oldu ve hala rahmimde çok fazla iğne batıyormus gibi hissettiren ağrılar var, bel sırt bölgemde ciddi ağrılar var bacaklarım çok ağrıyor bazen gogsume de agrı giriyor ve cok cok sık tuvalet ihtiyacım oluyor durmadan koyu sarı veya su gibi takıntılarım oluyor ama vajinamda herhangi bir kaşıntı yok sadece kasıklarımda batma hissi var bu ne olabilir ergenlikte boyle bir durum yasayan oldu mu, stresten kafamda 40 tane senaryo kuruyorum, sperm bulaşan bir yere vajina detmesi ile hamilelik olabilir mi, normal ergenlik durumları mı doktora gitmeli miyim kafamdaki düşünceler yüzünden doktora gitmeye korkuyorum