Kızlar şu an reglime 10 gün var. Ama bir haftadır psikolojik belirtiler yaşıyorum sanırım. Tüm süreci baştan yazıyorum buraya. SAT 29 kasim bitişi 3 Aralık. Ayın 5inde soğan kürüne başladım. Ertesi gün yanı 6 sinda bel ağrısı yapmaya başladı. Bu agri birkaç gün sürünce ayın 8inde bıraktım kuru. 9 aralıkta şeffaf uzayan akintim oldu. O günü degerlendirdik. Ertesi günleri de degerlendirdik. Ama bugüne kadar yani ayın 15ine kadar devam eden kasik ve bel agrim oldu. 9 undan beri şeffaf uzayan akintim neredeyse her gün oldu. 14unde de beyaz kremsi akintim oldu bir seferlik. Yaklaşık üç gün önce sol kasigima ani sizi girdi ve yanma oldu. Bu agri sol bacağıma ve azda olsa sağ kasigima da geçti. Belimde ince ince ağrıyor. Regl olacakmış gibi. Az önce de göbek deligimin hafif sağında batma oldu. Bu belirtilerin hiçbirine anlam veremiyorum. Önceden sadece bel ve kasik ağrım ve birkaç gün önceden başlayan sulu akintim olurdu. Bu ay bunlar neden oldu hiç bilmiyorum. Bunlar gibi şeyler yaşayan oldu mu acaba hiç aranızda?