- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 25
- Konu Sahibi Bussraa1234
Merhaba hanımlar. 7 aydır bebek istiyoruz ama hala olmadı. Ama bu ay sanki biraz farklıyım. Son adetim 13 haziran. 28-33 günde adet oluyorum. 2-3 temmuzzda çok olmasa da göğüslerim şişti, ve sanki çok az da olsa mavi damarlar çıktı, karnıma belime ara sıra çok hafif adet sancısı gibi geldi gitti ve bacaklarım ağrımaya başladı( ki, her adetden önce bacaklarım ağrıyor). Karın bel ağrısı 2-3 günde bir hafifce gelip gidiyor. Göğsümde herhangi bir ağrı sızı yok. Dün ucundan tutunca sanki acıtmıyo da biraz sızlıyo gibi oldu. Ve 2-3 gündür sanki ateşim varmış gibiyim. Şimdi ölçtüm 37.2 ama bunun hamilelik belirtisi olup olmadığına pek emin deöilim.Bugün de öyle. Ama bacak ağrısı 10 gündür benimle.
Son bi kaç gündür sanki çok susuyorum. Göbeğimden sanki kahverengi çizgi gidiyor aşağıya doğru. Bazen kendimi yorgun hissediyorum. Cuma günü kaset tüst negatif çıktı. Bugün 4 saat sonra çok hafif gözlü görülecek kadar silik çizgi çıktı sanki.
Ama hiç bir şekilde uyku hali, mide bulantısı, adet olacakmışım gibi ağrılar falan yok.
Yaptığım aynı kaset test nisanda adet gecikmeme rağmen beni yanıltı. Kan testi negatif çıktı. Nisanda böyle belirtilerim yoktu.
Sizce hamilelik belirtisi ola bilir mi?
Son bi kaç gündür sanki çok susuyorum. Göbeğimden sanki kahverengi çizgi gidiyor aşağıya doğru. Bazen kendimi yorgun hissediyorum. Cuma günü kaset tüst negatif çıktı. Bugün 4 saat sonra çok hafif gözlü görülecek kadar silik çizgi çıktı sanki.
Ama hiç bir şekilde uyku hali, mide bulantısı, adet olacakmışım gibi ağrılar falan yok.
Yaptığım aynı kaset test nisanda adet gecikmeme rağmen beni yanıltı. Kan testi negatif çıktı. Nisanda böyle belirtilerim yoktu.
Sizce hamilelik belirtisi ola bilir mi?
Son düzenleme: