Hamilelik mi ?

nurilkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
76
15
Hanımlar merhabalar, bir haftadır yaşadığım belirtilerim mevcut mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, uyku hali baş ağrısı, goguslerde hassasiyet ve sisme, aniden ateş basmaları, kokularda hassasiyet ve bir kac damla kahve rengi akıntı gibi birçok belirtim oldu bir iki gun once vucudum kirginlasmaya basladi saglik ocagina gittim doktor gebelik suphesi oldugunu soyledi idrar testi yaptim o gun negatif sonuc aldim daha sonra regli gununden bir gün önce ozel bir klinikte kan testi yaptirdim hcg sonuc 0.5 cikti, bu kadar belirtiye ragmen haliyle hayal kirikligi yasadim acaba reglinin gecmesi mi gerekli yoksa umidi kesmeli miyim fikirlerinize ihtiyacim var.

Son düzenleme:
alla alla başka yerede kan testi yaptırsanız, bu arada eğer kan testi doğruysa demekki siz çok fazla takıyorsunuz ve beyin sanki hamileymiş gibi davranıyor ve vücutta o şekilde hareket ediyor, böyle bir durum var canım ama adını bilmiyorum bu stresin, bence hiç kafaya takma olur Allahın izniyle, rahat bırak kendini, bende çok kafaya takıyordum her ay belirti yaşıyordum ama sonra hüsran, sonra takmamaya başladım açıkcası, bi baktım olmuş, yani stres çok etkiliyor

strese baglı olarak bazı belırtılerı pısıkolojık hıssetmıs olabılır mısın kı

Psikolojiktir canım onlar bende yaşıyorum suan ondan biliyorum. 2 gün geçti adetim normalde hiç geçmez. 2 gündür bi mide bulantısı falan yaşıyorum umutlanmistim ama bugun yine hüsran test negatif cikti. Muhtemelen sende böyle olabilirsin

Anladım fakat bir bucuk ay oldu evleneli o kadar fazla bir istegim olmadi yeniyim diye cocuk icin, belirtiler cikmaya baslayinca dusunmeye basladim

Allah size de nasip etsin hayırlısıyla insallah

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff (( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…