• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik mi

Merhabalar 2 hafta önce sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdik yumurtlama döneminde. Bugün regl olmam gerekiyordu ama yarın tatile gideceğimden adet geciktirici kullandığım için anlayamadım. Beyaz kokusuz uzayan akıntım var. Arada bi giren kasık sancılarım var. Geciktirici yüzünden mi bilmiyorum. Sık tuvalete çıkma isteğim var. Bulantım ve koku hassasiyetim de başladı psikolojik de olabilir bilmiyorum. Hamile olmuş olabilir miyim yoksa psikolojik mi yardım eder misiniz?
Sevgilin????

Merhabalar 2 hafta önce sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdik yumurtlama döneminde. Bugün regl olmam gerekiyordu ama yarın tatile gideceğimden adet geciktirici kullandığım için anlayamadım. Beyaz kokusuz uzayan akıntım var. Arada bi giren kasık sancılarım var. Geciktirici yüzünden mi bilmiyorum. Sık tuvalete çıkma isteğim var. Bulantım ve koku hassasiyetim de başladı psikolojik de olabilir bilmiyorum. Hamile olmuş olabilir miyim yoksa psikolojik mi yardım eder misiniz?
Yumurtlama günümde birlikteliginiz olduysa ve geri çekilme bir korunma yöntemi degildir belirtileriniz de hamilelik belirtileri niye bir kaset test denemiyorsunuz

Merhabalar 2 hafta önce sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdik yumurtlama döneminde. Bugün regl olmam gerekiyordu ama yarın tatile gideceğimden adet geciktirici kullandığım için anlayamadım. Beyaz kokusuz uzayan akıntım var. Arada bi giren kasık sancılarım var. Geciktirici yüzünden mi bilmiyorum. Sık tuvalete çıkma isteğim var. Bulantım ve koku hassasiyetim de başladı psikolojik de olabilir bilmiyorum. Hamile olmuş olabilir miyim yoksa psikolojik mi yardım eder
bence bir kaset test yap ve stres yapma ki hamile degilsen bile hamilelik belirtilerini hissetme

Geri çekilme korunma yöntemi değil bu kadar sıkıntıyı çekeceğinizi düşünerek düzgün korunsaymışsınız keşke. Bulantı da ilk haftalarda olmaz psikolojik olduğunu düşünüyorum kaset test yapın

Back