Selam kızlar benim yumurtlama günümden 4 gün gecti hala gögsümde hassasiyet ve dolgunluk var acaba bu bi belirti mi ? Hiç böyle olmazdı yumurtlama günümün üzerinden de zaman gecti anlayamadım yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmustuk eşimle 5-6 gün oluyor
Selam kızlar benim yumurtlama günümden 4 gün gecti hala gögsümde hassasiyet ve dolgunluk var acaba bu bi belirti mi ? Hiç böyle olmazdı yumurtlama günümün üzerinden de zaman gecti anlayamadım yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmustuk eşimle 5-6 gün oluyor
Suan da belirti olması imkansız en az 10 gün geçmesi gerek ki 10 günde de belirti vermez hatta testlerde de cikmaz çok düşük bir ihtimal. Anladığım kadarıyla siz annelik heyecanıyla kendinizi dinliyorsunuz ve bunlar sizin vücudunuzun size oyunu. Kendinizde belirti aramak için adet gününüzün yaklaşması veya geçmesini bekleyin lütfen
26 yıldır hiç bir yumurlama günümde yaşamadığım sey 4-5 aydır yasamadıgımı söylesem anlarımda. Yani demek istediğim ilk kez oldu zaten daha ilk denedik Rabbim ne zaman nasip ederse. Bu tarz belirti yasayan arkadaslarım varmı sormak istedim soruyorum
Suan da belirti olması imkansız en az 10 gün geçmesi gerek ki 10 günde de belirti vermez hatta testlerde de cikmaz çok düşük bir ihtimal. Anladığım kadarıyla siz annelik heyecanıyla kendinizi dinliyorsunuz ve bunlar sizin vücudunuzun size oyunu. Kendinizde belirti aramak için adet gününüzün yaklaşması veya geçmesini bekleyin
Belirti demeyelim de sadece yumurlama günümde bugune kadar sadece o gün gögüs hassasiyetim olurdu.Daha ilk denememiz heyecan var tabi de Rabbim ne zaman nasip ederse sadece bu agrıyı yasayanlara sormak istedim ben teşekkürler yinede yanıt için