Ya neden böyle yazdınız kiMahmut abi misin ? Değilsin?
Regl zamanında ilişkiye girmiş hijyeni sağlığı hiçe saymış bi hanım arkadaşım sormuyordur bu soruyuda hormon denizinde ordan oraya savrulan sivilceli bir Mahmut abi soruyordur diye düşünmek istiyorum.
Gel hele bi şöyle çay içek abim
Bu ne demek gerçekten ciddi sormuştumBana da Mahmut abi gibi geldi
Çok kolay hamile kalan kadınlar var ama o kadar da değil yani.bu kadarı fizik kuralları aykırıMerhabalar öncelikle herkesten özür dileyerek konuyu açıyorum burda bı çok konuda dertlestigim insanlar oldu yine danışmak istediğim bir konu var. Ben reglim ilk günü sevgilimle görüştüm uzun zamandır görüşmediğimizden o beraber olmak istedi ben olmaz hastayım dedim ağrım vs yoktu ama benden tiksinme olayı olmasın diye yok dedim ısrarla istediğini söyledi. Tam anlamıyla birlikte olmadi ve mikrop vs geçmesin diye yinede kondom taktı. Sonrasında biraz sürtünme yaptı ve bu şekilde boşaldı. Reglim azaldı o gün ve olduğumdan az oldum bitti. Regl döneminde yumurtalama mümkün değil ve tam birleşme olmazsa diye biliyorum. Ama bazıları olabileceğini söylüyor hatta zevk suyundan bile bahsediyorlar
Ben daha önce bir ilişki yaşamadığım için sordum insan yerine koyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ablacım.Çok kolay hamile kalan kadınlar var ama o kadar da değil yani.bu kadarı fizik kuralları aykırı
Haklısın valla biz de ilk zamanlar böyleydik.eski günlerini ne çabuk unutuyor millet.Ben daha önce bir ilişki yaşamadığım için sordum insan yerine koyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ablacım.
Vallahi ağlayasm geldi o kadar kötü hissediyor ki insan. Sırtım da ağrı oldu midem bulanıyor basım dönüyor psikolojik olarak insan yıpranıyor. Çareyi yine dertlesmekte buluyoruz, tecrübeli biri olmaz deyince rahatlıyor insanHaklısın valla biz de ilk zamanlar böyleydik.eski günlerini ne çabuk unutuyor millet.
Bir de bayıl istersen Feriha.Vallahi ağlayasm geldi o kadar kötü hissediyor ki insan. Sırtım da ağrı oldu midem bulanıyor basım dönüyor psikolojik olarak insan yıpranıyor. Çareyi yine dertlesmekte buluyoruz, tecrübeli biri olmaz deyince rahatlıyor insan
Uzun zamandir gorusmedigi sevgilisine adetliyken iliskiye girmek icin israr eden biri tiksinmez merak etmeyin. Nasil bi midesizliktir anlayamiyorum o istemis sizde tamam demissiniz bide mikrop gecmesin diye kondom oldugunu soyluyorsunuz. Anca tahris olursunus surtune surtune.Merhabalar öncelikle herkesten özür dileyerek konuyu açıyorum burda bı çok konuda dertlestigim insanlar oldu yine danışmak istediğim bir konu var. Ben reglim ilk günü sevgilimle görüştüm uzun zamandır görüşmediğimizden o beraber olmak istedi ben olmaz hastayım dedim ağrım vs yoktu ama benden tiksinme olayı olmasın diye yok dedim ısrarla istediğini söyledi. Tam anlamıyla birlikte olmadi ve mikrop vs geçmesin diye yinede kondom taktı. Sonrasında biraz sürtünme yaptı ve bu şekilde boşaldı. Reglim azaldı o gün ve olduğumdan az oldum bitti. Regl döneminde yumurtalama mümkün değil ve tam birleşme olmazsa diye biliyorum. Ama bazıları olabileceğini söylüyor hatta zevk suyundan bile bahsediyorlar
O kadar kötü hissettim ki şu an bayağı da kötü aramız yansıtiyorum hissettiğim hissettirdiği bu iğrenç duygularıUzun zamandir gorusmedigi sevgilisine adetliyken iliskiye girmek icin israr eden biri tiksinmez merak etmeyin. Nasil bi midesizliktir anlayamiyorum o istemis sizde tamam demissiniz bide mikrop gecmesin diye kondom oldugunu soyluyorsunuz. Anca tahris olursunus surtune surtune.
(Seven insan(erkek) anlayisli olup yaninda olmayi yeterli bulur...)
Evet hormonlar vücut mahvoluyor haklısınızBir de bayıl istersen Feriha.
Nasıl hamile kalınır, nasıl kalınmaz bilmeden bu işlere giriyorsunuz. Sonra sahte sahte belirtiler veriyor vücudunuz.
Umrunda oldugunu sanmiyorum yapacagini yapti ve keyfini surdu igrenc bi sekilde olsada. Zaten azicik sizi dusunse ve sevse israt etmez. Resmen birlikte olmak icin gorusmus gorusunce bosmu gecicem diye dusundu heraldeO kadar kötü hissettim ki şu an bayağı da kötü aramız yansıtiyorum hissettiğim hissettirdiği bu iğrenç duyguları
Hamile kalma ihtimalin yok, sen de orgazm olduysan rahim kasılmaları reglini etkilemiştir. Endişelenecek bir durum yok.Merhabalar öncelikle herkesten özür dileyerek konuyu açıyorum burda bı çok konuda dertlestigim insanlar oldu yine danışmak istediğim bir konu var. Ben reglim ilk günü sevgilimle görüştüm uzun zamandır görüşmediğimizden o beraber olmak istedi ben olmaz hastayım dedim ağrım vs yoktu ama benden tiksinme olayı olmasın diye yok dedim ısrarla istediğini söyledi. Tam anlamıyla birlikte olmadi ve mikrop vs geçmesin diye yinede kondom taktı. Sonrasında biraz sürtünme yaptı ve bu şekilde boşaldı. Reglim azaldı o gün ve olduğumdan az oldum bitti. Regl döneminde yumurtalama mümkün değil ve tam birleşme olmazsa diye biliyorum. Ama bazıları olabileceğini söylüyor hatta zevk suyundan bile bahsediyorlar
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun şu güzel yorumun içinHamile kalma ihtimalin yok, sen de orgazm olduysan rahim kasılmaları reglini etkilemiştir. Endişelenecek bir durum yok.