• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik mi yoksa adet mi yaşayan tecrübe eden yardımcı olabilirmi

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
610
103
34
Karşıyaka
Merhaba ;

adetim 35 36 37 günde bir oluoyrum polikistlik over sendromu var 14 yıldır tedavi gördüm fakat son 2 yıldır bıraktım artık ve bu ay adetim 7 gün geciktikten sonra 1 2 3 4 5 gün sanki menopaza giren bayanların adeti şeklinde kahve rengi koyu böyle türk kahvesi gibi gerldi kırmızıya dönmedi yarın kan vericem fakat düşünmekten uyuyamıyorum impilasyon kanaması olabilirmi ve adet belirtisi hiç biri yok ne kasık ağrım var nede göğüs sadece dünden beri hafif arada sıslama oluoyor.buşlekilde olup hamile olan varmı

benim de bu ay 3 gün kan geldi günde 2 tane ped dolduracak kadar sonra kahverengi oldu 3 günden sonra ama 3 gün gelen kıpkırmızıydı karın ağrım falan da oldu her ayki gibi normal mi

Bence de kan ver idrar testiyle kafan karışmamış olur canım. İnsallah bebiştir. 🤲🏻
İnşallah canım ya inşallah hiç aklımda yoktu rabbim nasip eder inşallah kim istiyorsa kucağını boş bırakmason ben geçen ayın 18 rejime başladım artık bebek olmuyor diye bu ay da böyle olunca hatta ilk gelir dedim ama 5 gün kahve rengi geldi işte

benim de bu ay 3 gün kan geldi günde 2 tane ped dolduracak kadar sonra kahverengi oldu 3 günden sonra ama 3 gün gelen kıpkırmızıydı karın ağrım falan da oldu her ayki gibi normal mi
İlk kahve rengi olup sonra kırmızı olduğunda pis kanı atıyorsun o iyi birşey ama tabi Dr söyle yine de canım sen benim hep kahve rengi az geldi 5 gün kırmız olmadı ondan acaba bebek mi diyorum 🤲

Ben catlatma iğnesi oldum canim yasamadigim belirti yok o ignede yapiyor oyle seyler kasiklarda agri var. Basim donuyor. 3 gundur filan da bi halsizlik uyku hali. Yarin ignemin 11.günü bakalım olur inşallah bebisimiz :anneadayı: 🤲🏻🤲🏻
ovilette demi canım kandaçıkar zaten en fazla 8 yada10 gün kalıyor vücudtave14 gün olmaz isen kesin bebiş geliyor allahın izni ile:anneadayı:

Back