- 28 Kasım 2023
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi hilallllll901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Gecikmeniz var mı ? Bir de testi yeni mi yaptınız?Test yaptıktan 15 dkka sonra silik bir çizgi çıktı. Fotoğrafta çok görünmüyor ama bakılınca silik de olsa belli oluyor. Gebelik çizgisi mi kuruma çizgisi mı ?
1 gün sadece. 1 2 saat önce yaptım. Hep o saatlerde yapıyordum boştu bu böyle silik olunca ne olduğunu merak ettimMerhabalar. Gecikmeniz var mı ? Bir de testi yeni mi yaptınız?
Gidicem. İnşallah güzel sonuçla geri dönerimBen de ilk gebeliğimi böyle silik öğrenmiştim. Belli belirsizdi. Ve sizin gibi geç saatte yapmıştım. Sonra hemen yakınımızdaki hastanede kan vermiştim. Ve sonuç pozitifti . Gebe olma olasılığınız çok yüksek . Genelde testi ilk idrarla yapmak öneriliyor. Bence yarın sabah sağlık ocağına ya da hastaneye gitme şansınız varsa gidip kan verin. Sağlık ocağında ertesi gün ,hastanede ise 1 2 saate çıkıyor sonuçlar . H hilallllll901
İnşallah. Rabbim hayırlısını gonlunuzden geçeni nasip etsin inşallahlütfen beni etiketleyip yazın bana da olur mu ?Gidicem. İnşallah güzel sonuçla geri dönerim
Aminn . Haber vericem sizedeİnşallah. Rabbim hayırlısını gonlunuzden geçeni nasip etsin inşallahlütfen beni etiketleyip yazın bana da olur mu ?
Ocak ayında kimyasal geçirdim o günden bugüne kadar hiçbir şekilde kuruma çizgisi bile göremedim ama bu sabah ve dün yaptığım testlerde böyle çizgi gözüküyor bat uygulamaya göre 29u gösteriyor ama 20si gibi yumurtladım çünkü aşırı şekilde sağ kasık ağrısı çektim bugüne kadar kuruma bile görmeyip böyle iki çizgi çıkması biraz şüphelendirdi beni deTest yaptıktan 15 dkka sonra silik bir çizgi çıktı. Fotoğrafta çok görünmüyor ama bakılınca silik de olsa belli oluyor. Gebelik çizgisi mi kuruma çizgisi mı ?
Gözüküyor mu bilmiyorum amaOcak ayında kimyasal geçirdim o günden bugüne kadar hiçbir şekilde kuruma çizgisi bile göremedim ama bu sabah ve dün yaptığım testlerde böyle çizgi gözüküyor bat uygulamaya göre 29u gösteriyor ama 20si gibi yumurtladım çünkü aşırı şekilde sağ kasık ağrısı çektim bugüne kadar kuruma bile görmeyip böyle iki çizgi çıkması biraz şüphelendirdi beni de
Fotoğrafta çok belli değil benimde ama bakınca hafiften belli. 4 aydır test yapıyorum ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı. Umarım güzel haber alırızGözüküyor mu bilmiyorum ama
Ocaktan beri yapıyorum hiç görememiştim belirtin var mıFotoğrafta çok belli değil benimde ama bakınca hafiften belli. 4 aydır test yapıyorum ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı. Umarım güzel haber alırız
1 gün gecikme gecikme sayılmaz diye düşünüyorum. Sadece yumurtaya tuvuga kahveye karşı bi koku hassasiyetim var. Yani pek dikkat etmedim başka.Ocaktan beri yapıyorum hiç görememiştim belirtin var mı
Benim belirtilerim şu anda regl ile aynı göğüs ağrısı kasık ağrısı az biraz akıntı onun dışında bişeyim yok1 gün gecikme gecikme sayılmaz diye düşünüyorum. Sadece yumurtaya tuvuga kahveye karşı bi koku hassasiyetim var. Yani pek dikkat etmedim başka.
Benimde göğüs ağrısı 2 hafta önce vardı 10 15 gün sürdü. Dokunamaz hale gelince gittim doktora kist çıktı. Açıkca şöyle belirtim var diyemiyorum. Belki üsüttüğum için bazı şeyler bu kadar iğrenç kokuyor olabilir. Bir de sürekli sanki regl olacakmisim gibi ağrı sızı çikolata yeme isteği bol sivilce falan oluyor. Bence bı yarın gidip baktirip emin olalımBenim belirtilerim şu anda regl ile aynı göğüs ağrısı kasık ağrısı az biraz akıntı onun dışında bişeyim
Gittiğimde yapmadıklarını söylediler. 3 test daha denedim 1 inde negatif ikinde de çift çizgi çıkar gibi oldu silindi. 2 sinayni marka biri farklı. Dün denedigimde de silik çizgi çıkmıştı şimdi çizgi belirginlesmis. Sanirim negatif . Bu durum sizce nedir ?Gidicem. İnşallah güzel sonuçla geri dönerim
Bilemedim ki. Neden yapmadılar anlamadım ?Gittiğimde yapmadıklarını söylediler. 3 test daha denedim 1 inde negatif ikinde de çift çizgi çıkar gibi oldu silindi. 2 sinayni marka biri farklı. Dün denedigimde de silik çizgi çıkmıştı şimdi çizgi belirginlesmis. Sanirim negatif . Bu durum sizce nedir ?
Hamilemisiniz acabaKızlar bu kuruma çizgisimi ilk yaptığım dakikalarda çok silikti şimdi baktım böyle
Canım ertesi gün adet oldum ama 3 gün sürdü, üstünden 1 hafta geçti adet ağrısı yaşadım bugün ama olsa şimdiye çıkardı yaniHamilemisiniz acaba