- 12 Ocak 2023
- 19
- -9
- Konu Sahibi outlanderst
Merhaba herkese çok acil birilerine danışmaya ihtiyacım var durumumu anlatacak kimse bulamıyorum.. Biraz detay olacak ama şimdiden özür diliyorum. Öncelikle ben 27 ocakta cinsel ilişki yaşadım. Nişanlım prezervatif takmıştı ve geldiğinde içimden çıktı. Ve o gün adetimin 4. günüydü. (24 ocakta regl olmuştum). Bugün tam 40 gün oldu regl olmadım. Yaklaşık 12 gün gecikmem var. Hayatımda ilk defa adetim bu kadar çok gecikiyor. Ancak 12 ocakta doktor kontrolümde bana yumurtalık kistim olduğunu adetle atabileceğimi ağrım olursa kontrole gitmemi söylemişti. Sol kasığımda delinecek gibi ağrı var ve hiç geçmiyor gece gündüz ağrıyor yürüyemiyorum. Karnım adet olacak gini ağrıyor midem bulanıyor gazım var tuvalete çıkamıyorum göğüslerim çok acıyor. Hamile olmaktan korkuyorum sizce hamile olabilir miyim prezervatif yırtıldı da biz mi fark etmedik? Ya da kist böyle belirtiler yapar mı? Adetle atamadım da büyüdü mü diye düşünüyorum. Aynı zamanda bir önceki ay Ella kullanmıştım son reglim 5 gün gecikmişti bu Ellanın da etkisi olabilir mi hala? Yarın test yapacağım burada birilerine danışmak istedim..