Hamilelik mi,aybaşı mı

AdoreSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
316
162
103
26
Merhaba Hanımlar 🖐🖐 yaklaşık 9 gün adetim geçti. Ama bugün ağrısız hafif kanamam var. Adet mi oluyorum sizce,ya da gebelik mi vardır acaba? Daha önce bu durumu yaşamış olanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. ❣❣ bu arada henuz test falan yapmadım

9 gün gecikmeye test yapmalıydın canım. Ya hamileysen ve bebeğini kaybediyorsan ? Kahverengi lekelenme şeklindeyse gebelik olma ihtimali var. Kızmızı kanama şeklindeyse regli oluyorsun.

Hemen git eczaneden test al nöbetçi eczaneden yada kan ver böyle şeyler çok önemli

9 gün gecikmeye test yapmalıydın canım. Ya hamileysen ve bebeğini kaybediyorsan ? Kahverengi lekelenme şeklindeyse gebelik olma ihtimali var. Kızmızı kanama şeklindeyse regli oluyorsun.
Haklısınız en iyisi öyle yaparım

Evet kahverengi hafif akıntı şeklinde. Eczane çok uzakta esimi bekliyeceğim. Test için

Yerleşme kanamasi olabilir bendede olmuştu ama bu bi ihtimal bence hemen test yap ve devam ediyorsa acile git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…