Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak olan olmuş zaten daha ne olsun. Doktorun yasaklamadığı sürece ilişjide problem yok hele içine boşalmasında hiç yok
Lütfen yanlış bilgi vermeyin böyle bişeyi ilkkez sizden duydum valla. 2 gebelik geçirdim herhangi bi zararini gormedim doktordan zarar olur diye bişey duymadım ilginçAksine, sperm icerisindeki bir madde rahimde kasilma baslatip dusugu tettikliyor.
Ayrica gebelikte enfeksiyona cok musait oldugu ocin rahim mutlaka korunmak gerekiyor.
Doktorlar prezervatif kullanildigi surece gebelikte iliskiye yasak getirmez riskli degilse sayet.
Aksine, sperm icerisindeki bir madde rahimde kasilma baslatip dusugu tettikliyor.
Ayrica gebelikte enfeksiyona cok musait oldugu ocin rahim mutlaka korunmak gerekiyor.
Doktorlar prezervatif kullanildigi surece gebelikte iliskiye yasak getirmez riskli degilse sayet.
Doktorlar içeri boşalmayı önermez özellikle doktorunuza sorarsanız söylerler diğer arkadaşın dediği gibi zararı vardır korunma yöntemi kullanınLütfen yanlış bilgi vermeyin böyle bişeyi ilkkez sizden duydum valla. 2 gebelik geçirdim herhangi bi zararini gormedim doktordan zarar olur diye bişey duymadım ilginç
Ben son ayima girdim sayilir. Hic korunmadan devam ettik. Benim doktorum bi sikinti olmayacagini soyledi. Ilk aydan son aya kadar norml zamndaki gibi devam ettik iliskimize. En iyisi kendi doktorunuza sormaniz. Burdaki herkesin fikri baska cunku:)HAMİLELİK? Merhabalar... 4 haftalık hamileyim eşim ilişki esnasında içime boşaldı bi zararı olurmu?
Internette bile zararini yazan doktor makaleleri vardır.... Ve doktorlar daima korunun der Sizde es geçilmiş galiba :)Lütfen yanlış bilgi vermeyin böyle bişeyi ilkkez sizden duydum valla. 2 gebelik geçirdim herhangi bi zararini gormedim doktordan zarar olur diye bişey duymadım ilginç
Çok saçma ya takilmayin böyle saçma ufak detaylara çevremde ki hiç bir hamileden hamile likte korundugunu duymadim şükür hepside sapasaglam doğum yapıyor .Internette bile zararini yazan doktor makaleleri vardır.... Ve doktorlar daima korunun der Sizde es geçilmiş galiba :)
Aksine, sperm icerisindeki bir madde rahimde kasilma baslatip dusugu tettikliyor.
Çok saçma ya takilmayin böyle saçma ufak detaylara çevremde ki hiç bir hamileden hamile likte korundugunu duymadim şükür hepside sapasaglam doğum yapıyor .
İlk haftalarda hiçbirşey olmaz tedirgin olmayın. Benim dr içerde birikip bakteri oluşturabilir dışarı şeyetsin demişti. Birkereden hiç birşey olmaz evelAllah. Birde son aylarda içeriye şeyetmesi çocuk doğarken beyaz beyaz kafası eli yüzü meni olur gibi aslını bilmediğim bir dedikodu da var tabi. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Bi tanem biz direk sorduk 5 haftalikken ... doktor sende risk yok şu an , kanamasi olanlara ilk haftalar onermiyoruz dedi siz korunarak ya da geri cekilmeyle iliskiye girin çünkü hassas bir vucudun var artik, enfeksiyon kapma dedi...Bana bi arkadaşımda dedi bunu. Dokyor korunucaksınız demiş. Hatta onlar 9 ay ilişki bile yasamadılar. İlk cocugu düştüğü için. Benım ilk düşüğüm ilişki sırasında kanamayla başladı. Ve korunmuyorduk. Bence ilk 13. Hafta ilişkiye bile girilmemeli. Sonucta birşey olsa acaba bemden kaynaklımı diye insan kendi kendini kemiriyor
Cnm benım kanamam bile yoktu. Birden geldi kan direk acile gittim bebegimi gordum. Hatta dedim ki tamam orda duruyor birşey olmaz arrık. Eve bi geldim yarım saat sonra düştü yani cnm doktor dogru demiş.Bi tanem biz direk sorduk 5 haftalikken ... doktor sende risk yok şu an , kanamasi olanlara ilk haftalar onermiyoruz dedi siz korunarak ya da geri cekilmeyle iliskiye girin çünkü hassas bir vucudun var artik, enfeksiyon kapma dedi...
Geçmiş olsun canım.... üzme kendini yavrunun ömrü o kadarmis ama dedigin gibi vicdan hiç susmazCnm benım kanamam bile yoktu. Birden geldi kan direk acile gittim bebegimi gordum. Hatta dedim ki tamam orda duruyor birşey olmaz arrık. Eve bi geldim yarım saat sonra düştü yani cnm doktor dogru demiş.