Hamilelik kusmasi :(

quenn89

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
92
1
6
İzmir
Arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim yaklaşık ıki haftadır ne yesem Kusuyorum artık elim ayağım tutmaz hale geldi sürekli baygın haldeyim ne deseler yaptim geçmiyo bnm gibi olan varsa kaçıncı haftaya kadar sürdü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim incelikle gecmis olsun bende 7+3 deyim bende cok kusuyorum bu yuzden bir gece hastanede yattim ayrica ondan oncede iki defa serum yedim kusmaktan susuz kalmus bunye o yuzden cok kotuysen bi hastane aciline basvur. Salatalik yee bana da annem soylemisti tuzlayip salatalik ye mide bulantisini biraz bastiriyor.

Artık tek çare bende serum yemeyi düşünüyorum başka çarem yok sanırım sana da geçmiş olsun inşallah çok sürmez

Geçmiş olsun herkeste farklı olabiliyor ama genelde 12.haftada geçiyor bazende benm gibi 16.haftada bile devam ediyor bakalım daha ne kadar sürecek umarım sennki bu kadar uzun sürmez

Merhaba canım bende 11 haftalık hamileyim 5 inci haftadan beri bulantı ve kusmam var birsey yemeyip gunlerce boş boş ogurdugumu biliyorum
Ben 2 haftaya yakin hastanede serum aldim o beni biraz kendime getirdi ama malesef hala bulantılarım devam ediyor ne kadar devam edeceği kişiden kişiye ve hamilelikten hamilelige değişiyor malesef inşallah en kısa zamanda normal hayatımıza döneriz hepimiz ...

Inş canim gerçekten çok zor hayattan kopmuş gibi hissediyo insan hepimiz en kısa zamand bol ıstahli günlere döneriz inşallah :)

Cok zor. Ben bugun 12. hafta bitti ilk kez dun ve bugun kusmadim.ama bulanti var bi de bulanti basladiktan bu yana yiyemediklerimi hala yiyemiyorum.galiba gercekten 12. Haftadan sonra azaliyor.benim tavsiyem sabahlar kalkinca naneli tuzlu yogurt yemek bir kase.bi de karpuz mideyi bastiriyor hem de sivi ihtiyacini karsiliyor

İnşallah dediğin gibi azalir 12. Haftaya kadar da razıyım daha da surmesinden se bebekler iyi olsun da tek teselli o ışte

İnşallah dediğin gibi azalir 12. Haftaya kadar da razıyım daha da surmesinden se bebekler iyi olsun da tek teselli o ışte

Aynen öyle canm hersey bebislerimiz için ben yemek yemeyi özledim

Sorma yaa aynen bende yemek yemeyi özlüyorum tahammül bile edemiyorumama görmeye kilo alsam da umrum değil yeter ki İstahim acilsin

Benimde dört ay sürdü bulantı+kusma nerdeyse haftada bir serum takıldı. Çok zor gerçekten bitkisel hayat gibiydi. Çok zayıf düşmüştüm. Ben çok kilo vermiştim o dönemde doktor bebeğe bir şey olmaz korkma demişti. Doktorunuzla irtibatı kesmeyin serum iyi geliyor bir süre. Ayrıca psikolojik değil bu kesinlikle biyolojik bir durumdur. Kendinize işkence etmeyin ha geçti ha geçecek diye. Bir de hap veriyor doktor minicik bir dil altı. Rahatlamanızı sağlıyor en azından biraz. İnşallah çabucak geçer.

Sağol canim çok tesekkurler bende kilo verdim bu yüzden hapa guvenmiyodum ama herkes kullanmis bende alicam dediğin gibi bitkisel hayat gibi bi durum oldu artık

7+5 hamileyim gunduz pek bise yok ama aksam ve geceleri bulanti surekli icim kayniyo mafoluyorum.. ki ilgilenmem gereken 11aylik bir bebwgim daha var.. ilk bebegim de nerdeyse ilk 4 ay haftada 3 kez serum aliyodum.. sabahlari kotu oluyodum...simdi daha serum almadim ama kotuyumm; (( limonlu su, tuzlu sakatalik, tuzlu peynirlerle bulantiyi bastirsamda icimdeki kaynama hic bitmiyiooo ; ((

Aynilarini yaşıyoruz çok zor böyle bizim gibi ceken bilir dışardan millete kolay geliyo Allah hepimizin bulantilarini dindirip evlatlarimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar dün evi komple temizlettim halimden dolayı epeydir temizlenmiyodu ve dünden beri kusmam geçti acaba ev ferahlayinca koku mu değişti nedir tavsiye ediyorum bi deneyin cidden faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…