hamilelik kürü yaşasınn:)

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
kızalarrr.prof.doktor İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN hamile kalmak isteyenlere bir kür tavsiye ediyor.öncelikle gebe kalmak isteyenlerin uzak durması gerekenler:ADAÇAYI,NANE ve MAYDONOZ...bunları kesinlikle yemeyin.
HAMİLE KALMAK İÇİN KÜR:bu kür 21 gün uygulanıyor.8-9 kuru inciri yarım litre suyun içine koyun kaynatın.
kaynayan incirin içine 1 adet havuç ilave edin ve 2-3 dakika kaynattıktan sonra elde edilen suyun sabahları kahvaltıdan önce yarısını ve öglenleri ögle yemeginden önce yarısını için..bunu 21 gün boyunca yapıyoruz kızlar ve sonuçları bekliyoruz...
RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE Bİ EVLAT NASİP ETSİN...:Saruboceq:
kızlar ne dersiniz deneyelimmi?yerimseniben
ne kaybederiz ki,biliyorum bazılarınız şimdi şöyle düşünüyor,olacagı varsa olur niye böyle şeylerle ugrasayım ki yada daha olumsuzları...bırakın artık bu olumsuz düşünceleri canlarım..tıp tabiki çok önemli doktorlarımız herşeyi biliyor.ama bunun yanında ALLAH bir sürü nimet vermiş ve bu nimetlerin yararları çok fazla.eskiden insanlar bizim gibi imkanlara sahip degilmişler ve bitkilerle şifa buluyorlarmış.ALLAHIN yarattıgı her bitkide ve nimette bir hayır vardır.hamile kalmamıza neden destek olmasın ki ???

canım ermiş aktar yok şu yok bu bunlar hurafe şeyler ama senin yazdığın hurafe değil yumurtalıklar için güçlendirici denemekte fayda var şahsen ben deneyeceğim çok saol....

uzak durmak gereken seyler adacayı nane maydanoz dıyor
forumda adacayıyla ılgılı o kadar konu varkı hamıle kalmayı saglıyor
adetın ılk gunu baslayıp yumurtlama gunune kadar ıcılecek dıye
ben bu ay ıctım hangısıne ınanacaz sastık valla kım ne derse onu yapıyoz
allah yardımcımız olsun cocuk dıye yapmadıgımız sey kalmadı

kesinlikle deniycemmm
herseyden medet umar oldukk bunuda yapalim yani zarari dokuncagini sanmiyorum cunlu vitaminli seyler
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

kızlar sizin aranızda kendimi cok iyi hissediyorum cünkü aynı şeyi istiyor,aynı sorunları paylaşıyoruz bende bebek istiyorum fakat pko luyum gecen hayıt tohumu cayını duydum ertesi gün solugu üsküdarda aktarda aldım,araştırın hayıtı cok faydalıymış ben yeni kullanmaya başladım hayırlısı artık

kızlar bende inciri ve havucu ilk defa duydum deneyecegim.prof doktor söyledigi için ilgimi çekti.ayrıca ilk başta adacayı içtigini söyleyen arkadasım içme,zaten normalde de adaçayı çok içilirse zararı oluyormuş.uzak durmakta fayda far bence.hadi hayırlısı yaa.denemkten ne çıkar ki.belki yumurtalıklarımıza iyi gelir belli mi olur.ayrıca hayıt tohumunu da çok tavsiye ediyorlar.sevgiler canlarım ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

kızalarrr.prof.doktor İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN hamile kalmak isteyenlere bir kür tavsiye ediyor.öncelikle gebe kalmak isteyenlerin uzak durması gerekenler:ADAÇAYI,NANE ve MAYDONOZ...bunları kesinlikle yemeyin.
HAMİLE KALMAK İÇİN KÜR:bu kür 21 gün uygulanıyor.8-9 kuru inciri yarım litre suyun içine koyun kaynatın.
kaynayan incirin içine 1 adet havuç ilave edin ve 2-3 dakika kaynattıktan sonra elde edilen suyun sabahları kahvaltıdan önce yarısını ve öglenleri ögle yemeginden önce yarısını için..bunu 21 gün boyunca yapıyoruz kızlar ve sonuçları bekliyoruz...
RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE Bİ EVLAT NASİP ETSİN...:Saruboceq:
kızlar ne dersiniz deneyelimmi?yerimseniben
ne kaybederiz ki,biliyorum bazılarınız şimdi şöyle düşünüyor,olacagı varsa olur niye böyle şeylerle ugrasayım ki yada daha olumsuzları...bırakın artık bu olumsuz düşünceleri canlarım..tıp tabiki çok önemli doktorlarımız herşeyi biliyor.ama bunun yanında ALLAH bir sürü nimet vermiş ve bu nimetlerin yararları çok fazla.eskiden insanlar bizim gibi imkanlara sahip degilmişler ve bitkilerle şifa buluyorlarmış.ALLAHIN yarattıgı her bitkide ve nimette bir hayır vardır.hamile kalmamıza neden destek olmasın ki ???

arkadaşım konu açarda ben abone olmazmıyım beeeee kız ben bu hafta 3 demet maydonaz aldım selülitlere iyi geliyo diye yemeyeyimmi yani :roflol:ya şu hayıt tohumunu anlatın nedir ya

şimdi bu ne ya adaçayi iyi diye habire dayandik adaçayina adaçayi içtim hamile kaldim diyen çok eee doktorda içmeyin diyor hangine inanacağiz şaşirdim en iyisi hiç birini uygulamamak kendiliğinden olmasi için dua etmek bebek için yapmadiğimiz şey klmadi bunlari bilmeyen birine anlatsam güler herhalde bana gerçi eşim biliyor ve gülüyor verecek olan allah sadece dua et yeter diyor bende biliyorum allah verecek ama rabim bazi şeyleri vesile kilar bizler için bizde bu vesilelere siğiniyoruz allahim hepimize hayirli ve sağlikli evlatlar nasip etsin amin

şimdi bu ne ya adaçayi iyi diye habire dayandik adaçayina adaçayi içtim hamile kaldim diyen çok eee doktorda içmeyin diyor hangine inanacağiz şaşirdim en iyisi hiç birini uygulamamak kendiliğinden olmasi için dua etmek bebek için yapmadiğimiz şey klmadi bunlari bilmeyen birine anlatsam güler herhalde bana gerçi eşim biliyor ve gülüyor verecek olan allah sadece dua et yeter diyor bende biliyorum allah verecek ama rabim bazi şeyleri vesile kilar bizler için bizde bu vesilelere siğiniyoruz allahim hepimize hayirli ve sağlikli evlatlar nasip etsin amin

evet tatlım çok haklısın bizde zaten bunun farkındayız.verecek olan ALLAH ona ne şüphe.ama elimiz kolumuz baglı duramayız bazı güzelliklerin çaba sarfetmeden önümüze gelmesini bekleyemeyiz.ALLAH bi hastalıkda verdigi zaman biz kullarına çaresini aramamızı istemiş nasıl olsa hastayım ölmeyi bekleyeyim diyen birinin yanlış yaptıgı gibi bizimde nasıl olsa bebegim olmuyor bırakalım kendi haline dememiz yanlış bana göre.çabalayacagız ve RABİİMİN nimetlerinden faydalanacagız tabiki...dedigin gibi bu gibi şeylerde vesile yani.inanarak yapılan herşey gerçekleşir yeter ki RABBİMDEN gerçekten isteyelim...ALLAH ÇOCUGU OLMAYAN HERKESE BİRER EVLAT NASİP ETSİN EN HAYIRLISINDAN...

of kızlar oooof öyle kederliyim ki zehir bile içerim.kaldı ki bu kür deneyelim anacım onuda deneyelim denemedigimiz ne kaldı ki zaten

napıym yeter artık olucaksa olsun içimiz dışımız ilaç oldu ot oldu bıktım artık ümitsizlige düşmek üzereyim

bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 ? 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.

Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
İhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.

http://www.bayan.us/profdribrahim-saraolu-anne-stn-artrmak_08.html arkadaşım yanlış almışsın o kür gebe kalmak için değil süt arttırmak için link attım ama inşallah yasak değildir.

Tekrar hamile kalmayı düşündüğümde deniycem canım paylaşım için teşekkürler....

bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 ? 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.

Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
İhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.

http://www.bayan.us/profdribrahim-saraolu-anne-stn-artrmak_08.html arkadaşım yanlış almışsın o kür gebe kalmak için değil süt arttırmak için link attım ama inşallah yasak değildir.

hayır yanlış degil canım.sen arastır bi netten yanlış olmadıgını görürsün tatlım.

buket1979 arkadasımızın verdıgı adrese baktım bende evet bu kür sutu arttırmak ıcın oluyormus ısresenız yınede deneyın allahtan ümit kesilmez tabii...............

X