Doğuma Hazırlık hamilelik kıyafetleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
selam kızlar ben 12 haftalık hamileyim ,yavaş yavaş şişmeye başladım.aldığınız kıyafetleri veya önerdiğiniz markaları paylaşırmısınız bu konuda hiç bilgim yokta .(

daha çok erken cnm be ben 5 aylık olana kadar normal kıyafetlerimi giyiodum hemen hamiş moduna girmedim yani:ecrin_bebek:
lc waikikinin güzel hamile koleksiyonu çıktı onlara bakabilirsin.. we kaliteliler

Ay ben zaten bisi akmadın gibi bisi
hel büyük beden giyiyorum
seçen var Bakırköy'de bir alana ikinci ürün bı liraydi
hamile bahçıvan elbise almistmm bı liraysda hamile hırkası
birde kot almıştım 12 haftalikken 22 haftalikken yırtıldı belindeki kumaşı ben ckk kilo aldım için 10 haftadan sonra önceki çamaşırlarını bile giyemdim. 24 kilo aldım 33 haftadyaimn

benim göbeğim erken çıktı. 12. haftamda hamile pantalonu giyiyodum. herkesin bedeni bir değil kiminin 5ayda çıkıyo kiminin 3. sen ihiyacına göre davran. önemli olan bebeğin sağlığı.
C&A dan bi pantalon aldım ben 69 tl.
gg den (internetten de) sipariş verdim espiritin siyah pantalonunu 45 tl bir de 33 tlye mavi darpaça bi pantalon aldım. kargo bedavaya geldi. mavi olanın kumaşı yumuşak ama çok düz sade çıktı. olsun dedim oynarım ben onunla janjanlarım. özellikle espiritten çok memnun kaldım. ithal fazlasını satıyo adam. almanya etiketi cebinde geldi orjinal fyatı 85euro. memnun kaldım, çizmeyle giyebiliyorum.. tavsiye ederim.

hampmmamahamilepantolon.jpg

hamilepantoloncheerfulo.jpg

Ben de C&A'dan bir pantolon aldım. Ebru Maternity'den aldığım pantolondan memnun kalmadıım ama iki etek almıştım çok güzel.

Geçen gün LCW'den bir siyah pantolon aldım aldım ama iki günde çuval gibi oldu her giyimde yıkamak lazım sanırım. Tavsiye etmem. Ama lcwde spor pantolonlar vardı onlar daha iyi görünüyor. ben çalıştığım için klasik aldım.

Üstüme eskilerimi giyebildim ama özenip de aldığım kıyafetler var, hamile olduğumu hissettiriyor. :)

Sağıklı bir hamilelik diliyorum.

çok fazala bişey alma cnm bence ayarlanabilen pantolanlardan ve 2 tane bluz almıştım idare ettim evet zaten 5.aya kadar kendi kıyafetlerim olmuştu kolay gelsin

sağol edebiyatçı hepimize inş.Hasretçim 1 kilo aldım ama kıyafetlerim sıkıyo belden bebişimi sıkıştırmak istemiyorum büyük beden şeylerde çirkin duruyor bacaklardan falan,tercih meselesi sanırım.birde çalıştığım için giydiğim şeyler 7 8saat üstümde duruyo ve rahat olmak istiyorum. hiç bi fikrim yoktu iyi oldu kızlar sağolun .sanırım en iyisi C&A ve LCW

pantolonlarda sıkıntım var harecim,pantolon alıcam zaten bi kumaş bi kot üstlerde problem olmaz bencede

ben genelde tayt ve üzerine tunik veya uzun hırkaları tercih ediyorum benimde göbeğim çok erken belli oldu kendi kıyafetlerimi giyemedim bi hamile kotu aldım en sık onu ve taytlarımı giyiyorum rahat oluyo.

bende çalıştığım için ebrudan bi kumaş pantolan aldım. birde gebbe den hamile taytı aldım ayarlanabiliyor. en çok taytı giyorum üstüne tunikle felan. üstlerde zaten salaş modeller ve normal kıyafetlerde hamile kıyafeti gibi olduğu için problem olmuyor.
tabiki rahatlık çok önemli.
bende 4. ayımdan sonra pantolonlarımı giyemedim.
:dance:

X