Hamilelik kiti

Artbeauty0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
30
2
1
24
Merhaba. 22 gün önce bir cinsel ilişki yaşadım. Bununla ilgisi bir soru sormuştum. Sürtünme yoluyla olmuştu boşalma yoktu ve ella hap kullanmıştım. Bu salı 2 tane testim negatif çıktı. Ama oncomed hamilelik kitinde 2 3 damla yazıyordu ilk denemem olduğu için 2 3 damladan fazla yaptım. Bugünde yaptım o da negatif çıktı. Şuana kadar en azından silik çıkması gerekiyor dimi. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ama reglime daha var. Psikolojik mi bilmiyorum. Ek olarak 20 ağustos günüde regli olmuş gibi oldum. (Normalde 26 sında olmuştum temmuz ayında. yani 1 hafta erkene çekti)(ilaçtan olduğunu düşünüyorum)ama 3 gün sürdüğü için kanama diğer 3 gün leke geldi kahverengi sonra bitti anlayamadım yani. Bir daha sormak istedim. Lütfen tecrübelerinizi aktarır mısınız? Şu durumdan kurtulayim bir daha asla yani böyle şeylere kalkışmam.

Ya yeter artık. Böyle konular görmekten gina geldi. Kusucam yaa
Boşalma olmadan nasıl hamile kalabilirsin?
Bu kadar korkuyorsan sürtünme .
Hamile kalmak sandığın gibi kolay bişey degil.

1. 22 günde testte gebelik belli olur
2. Sürtünmeyle gebe kalma ihtimali cok düşük
3. Ella kullanmışsın zaten
4. Ella kullanmak normal işleyen vücuduna dur demektir. Ve değişikliklere yok açar.
5. Göğüslerde şişlik yumurtlama evresinde ve regli öncesi meydana gelebilir.
6. HALA BU GEBEMİYİM SORUNU NEDEN?

Sadece korkuyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. İçim bir türlü rahat etmiyor

Sadece korkuyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. İçim bir türlü rahat etmiyor
Korkmanız için hiç bir işaret yok. Cinselliği her ne şekilde yaşarsanız yaşayın önce okuyup öğrenin sonra böyle bişeye kalkışın. Korkularınız bilginiz olmadığından kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…